Ők már biztos fellépnek a 2024-es Hajómalom Fesztiválon

Igaz még csak néhány hónapja zárult le a 2023-as Hajómalom Fesztivál, de a szervezők már most bejelentettek három erős húzónevet, akiket jövőre láthatunk a gútai kulturális esemény Nagyszínpadán.

Az újabb évadra 2024. július 11-től 14-ig kerül sor a már jól bevált helyszínen, a Vízimalomnál.

A biztos fellépők között ott van Majka, a nagyszájú rapper, aki egy valóságshow szereplőjeként vált ismerté, majd előadói és műsorvezetői babérokra tört. Valamit piszkosul jól csinál, hiszen az elmúlt két évtizedben képes volt a reflektorfényben maradni, sőt népszerűbb és sikeresebb, mint valaha.

 

 

Fellép majd Dzsúdló, a még csak húszas éveiben járó fiatal előadó, aki már gyerekkorától a zenéléssel foglalkozik, de 2017-ben slam poetryben országos bajnok is volt. Nem csoda, hogy számai szövegközpontúak, akárcsak azok a dalok melyekkel ismerté vált, mint a Hiszti, a Minden, vagy a Lej, ami nem mellesleg többmilliós nézettséget produkált a YouTube-on. Mindezek után nem véletlen, hogy 2021-ben Az év felfedezettje Fonogram-díjat érdemelte ki.

 

 

Valamint koncertet ad Blahalouisiana, napjaink egyik legfoglalkoztatottabb magyar zenekara, akik számos fesztivál szereplés után Gútát sem hagyják ki 2024-ben. A banda zenéjében visszaköszön a rock, a soul vagy éppen a beat. Sokat elmond róluk, hogy olyan világsztárok előzenekara is lehettek, mint a
Morcheeba.

 

 

A jegyértékesítés már elindult, így aki nem szeretne lemaradni, már most megválthatja bérletét.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Hajómalom Fesztivál