Sikeres a Felvidéki Mulatós

Mint ahogy már megszokhattuk, Felvidéki Mulatós Sanci, vagyis a Felvidék egyik legsikeresebb mulatós produkciója, a Szőllősy Produkció ezen a hétvégén is több ezer embert ajándékoz meg műsorával, és persze ajándék CD-ivel.

2015. augusztus 22-én, tehát szombaton, meghívást kaptak Szlovákia egyik legismertebb zenei formációja, a Sendreiovci zenekar és a zenekar vezetője, Vladimír Sendrei által szervezett, a rimaszombati járásban található kokavai romafesztiválra (Balvalfest 2015), mely Szlovákiában az egyik legnagyobb és legszínvonalasabban megszervezett fesztivál romák és nem romák részére egyaránt. Itt felvidéki Mulatós Sanci és táncoslányai 16 órai kezdettel lépnek színpadra a több százas-ezres közönség előtt.

Sendrejovci Produkció és a Szőllősy Produkció

Az esti órákban Vámosladány (Mýtne Ludany) településre látogat el a Szőllősy Produkció, ahol 19 órától egy fergeteges mulatós és nótaműsorral szórakoztatják majd a közönséget Szőllősy Nóta Show címen. Itt a hagyományos cigányzenekari formáció is bemutatkozik, a Szőllősy zenekar és állandó nótaénekese, Csókás Bertalan személyében. A műsort Felvidéki Mulatós Sani és táncoslányai zárják.

Szőllősy Cigányzenekar

Csókás Bertalan, a Szőllősy zenekar állandó nótaénekese

A késő esti órákban 22 órától a nagykürtösi járásban található Galábocs (Glabušovce) polgármestere szavazott bizalmat a Szőllősy Produkciónak és csinos táncoslányainak.

További sok sikert kívánunk az Ipoly-mente, és Felvidék egyik kiemelkedő mulatós produkciójának.

http://www.youtube.com/watch?v=BIWx7Hnmj4w

1
11
12
13
17
18
19
20
22
24
29
7
9

ATEMPO.sk