Az a szép - Waskovics Andrea és Elek Ferenc közreműködésével készített klipet a Bagossy Brothers Company

Legutóbbi nagylemezének megjelenése óta először jelentkezik új dallal a Bagossy Brothers Company. Az „Az a szép” egyik vokális részét az együttes Hegyilevegő elnevezésű rajongói csoportjának vállalkozó kedvű tagjai énekelték fel, Waskovics Andrea és Elek Ferenc szereplésével pedig egy különleges hangulatú klipet is forgattak.

A 2021 februárjában megjelent, Fordul A Világ című negyedik Bagossy Brothers Company lemez óta először adott ki új dalt a gyergyószentmiklósi zenekar. Az „Az a szép” a zenekar korai hangzásvilágához kanyarodik vissza.

A dalban van egy vokális rész, amit a zenekar legendás „Hegyilevegő” elnevezésű rajongói csoportjának vállalkozó kedvű tagjai énekeltek fel. Az együttes tagjai ugyanis fontosnak érezték, hogy valamilyen módon bevonják az új dalba a közösséget is.

Az „Az a szép” klipjét a zenekarral rendszeresen együtt dolgozó What’s In The Box Productions készítette, Márton László és Sáji Róbert vezetésével.

A régmúlt idők hangulatát megidéző klipben olyan nagyszerű színészek szerepelnek, mint Waskovics Andrea és Elek Ferenc.

Rajtuk kívül Lázár Lóránd, Bencsik Márton József, Mitev Victor és Toppler Zoltán, valamint Gaál Júlia Eszter, Csuzi Márton, Deák Kristóf és Kovács Mátyás táncművészek is láthatók a videóban.

 

 

A dalt először élőben 2022. január 14-én hallhatja a közönség. A Bagossy Brothers Company első Aréna koncertjére jóval hosszabb műsorral, meglepetés vendégekkel, rendhagyó színpadtechnikai és vizuális megoldásokkal készül. 

ATEMPO.sk