Jön a Michael Jackson-film

Michael Jacksonról készít életrajzi filmet a nagy sikerű Bohém rapszódia producere, Graham King. A forgatókönyvet az Oscar-díjas Gladiátort jegyző John Logan írja.

A produkció mögé a Lionsgate stúdió állt, és a Michael című filmben a legfontosabb fellépéseit, előadóművészetének alkotói fázisait és személyes életét is a nézők elé tárják, hogy hogyan jutott el a The Jackson Five-tól a szupersztárságig.

A producerek között szerepel King mellett John Branca és John McClain is, akik Michael Jackson hagyatékának gondozói.

 

 

A Michael Jackson iránti érdeklődés a 2009-ben bekövetkezett halála óta eltelt több mint egy évtizedben sem lankadt, a közelmúltban kezdték játszani a Broadwayn az MJ: The Musical című darabot.

Az HBO 2019-ben bemutatott dokumentumfilmje, a Neverland elhagyása újra felelevenítette a sztárral szemben felmerült gyermekmolesztálási vádakat, amelyek alól 2005-ben felmentették. A filmben a vádakat megfogalmazó két férfi keresetét ugyan elutasították, de fellebbeztek a bíróság döntése ellen.

Jackson minden évben a legjobban kereső elhunyt híresség maradt, amióta 50 évesen, egy propofol nevű klinikai anesztetikum túladagolása miatt meghalt.

A film rendezőjét és szereposztását még nem hozták nyilvánosságra.

ATEMPO.sk