A Pulzus tehetségkutatót végeredménye - az Aylen’s Fall különdíjas

Idén tizenkét zenekar részvételével került megrendezésre a Pulzus tehetségkutató a Zorall Sörolimpia keretein belül. A Hammer színpadon a zsűri és az érdeklődők hallhatták Felvidékről az ekeli Avalanche, a komáromi a Aylen’s Fall, az ímelyi Gilotin, valamint a Diablerize, a Fear My Name, az Acid Victoria, a Lámpaláz, a Hellcome, a SheepSkin, a Fortis, a Noctis és a The Fleet Street produkcióját.

A zenekarok különböző stílusú zenével érkeztek, de a mindenre nyitott zsűri öt szempont alapján értékelt: hangszeres tudás, pontosság, kreativitás, gördülékeny előadás és szubjektív összbenyomás.

A 2015-ös Pulzus tehetségkutatót az ajkai Noctis zenekar nyerte. Ők a Zorall előzenekaraként lépnek fel hamarosan a Barba Negrában. A második helyen a gyáli SheepSkin végzett, akik háromszámos demóval lesznek gazdagabbak az Újpest Próbaterem jóvoltából, a harmadik helyezett pedig az Aylen's Fall lett. Róluk a Baloo Kattografi készít hamarosan egy profi fotósorozatot, és a zenekar elnyerte Weisz Laci különdíját is, mely egy stúdiózásra jogosítja őket az Ecseri Vasműben.

Mindhárom zenekarral interjú készül majd a Rockvilág Rádióban és biztosan láthatjuk őket majd a IX. Zorall Sörolimpián is.

Gratulálunk a zenekaroknak :-)

ATEMPO.sk