Valahol Európában - a Magyarock Dalszínház musicalje Dél-Komáromban

Valahol Európában - musical előadás

2017. június 30-án, pénteken 20.00 órától Dél-Komáromban a Monostori Erődben mutatja be a Magyarock Dalszínház Dés László - Nemes István - Böhm György - Korcsmáros György - Horváth Péter: Valahol Európában című musicaljét. Belépő 2000, 2500 és 3000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

FACEBOOK ESEMÉNY

A világhírű film alapján készült színpadi játék hűen követi az eredeti mű cselekményét, a II. világháború után utcára került, árván maradt gyerekek kálváriáját. A kivetettekkel, a hátrányos helyzetűekkel, az etnikailag másokkal, a megváltozott világban önmagukat keresőkkel szolidaritást vállaló, a humánum alapértékeit felmutató, a művészet, a zene megváltó erejében hívő, az együttérző és befogadó szeretet erejét sugárzó alapmű messze túlmutat a konkrét alaphelyzeten, és a magyar módra vállalható európaiság nagy erejű megfogalmazását adja.

Főbb szerepekben: Másik Lehel, Szakács Péter, Kuczmann Ágnes, Galambos Máté, Makrai Pál, Gerdesits Ferenc, Venyige Sándor/Földes Tamás, Gombás Ádám, Bánfi Csaba, Tihanyi Dániel

ATEMPO.sk