DJ Hajtkovič partyja Dunaszerdahelyen

DJ Hajtkovič partyja Dunaszerdahelyen

2017. november 16-án, csütörtökön 21.00 órától első alkalommal lesz a dunaszerdahelyi Loft Bar vendége DJ Hajtkovič. Egzotikus latinoval, reggeatonnal párosított R&B és a Hip Hop vár mindenkit.

 

Hajtkovič kezdetei 1996-ba nyúlnak vissza. Első alkalommal Gramophone produkcióba kezdett, de már kisfiú korában is nagyon közel állt hozzá a zene.

1996-ban Čistýchov-val és Slip-pel megalapították L.U.Z.A. nevű rap bandájukat. 2000-ben csatlakoztak a fiúkhoz (Bacil, Šegy, DNA) és megalapították a legendás Názov Stavby csapatot és kiadtak két albumot is 2000 és 2003 során.

2007-ben Hajtko sikeres albumot produkált L.U.Z.A. - "Három név négy betű ". Ugyanebben az évben elnyerték az Aurel-díjat a legjobb albumért hip hop kategóriában.

Hajtko az elmúlt években kiadott jópár mixtapot, saját rádiós száma van a SiTy MASTER rádióműsorban. Legtöbb idejét annak szenteli, hogy saját zenét produkál.
Számos sikeres produkcióban volt része, mint pl. a legendás Názov Stavby csapattal 2014-ben megjelent "Posledný výstrel" vagy Majko Spirit "Im The One", Kali "Stále ďalej", Tina, Ritmus és még sokan mások. 2013-ban saját stúdiót alapított Hajtkovič Records néven.

2014 - Slipo & Hajtkovič kiadták a WHERE IS RAP? albumot.

Jelenleg DJ-ként dolgozik Szlovákia és Csehország legjobb klubjaiban. Minden zenei stílusban megtalálja magát, még ha szívéhez legközelebb RnB, Hip Hop, Reggaeton vagy Trap áll. Repertoárjában megtalálható a klubzene, a latino és a közkedvelt chill music is.

ATEMPO.sk