Ébredés - a budapesti Létra Kulturális Egyesület nyilvános főpróbája Kassán

Ébredés - a budapesti Létra Kulturális Egyesület nyilvános főpróbája Kassán

2018. szeptember 10-én, hétfőn 20.00 órától szervezik meg a kassai Thália Színházban a budapesti Létra Kulturális Egyesület Ébredés című vendég zenés némajátékának nyilvános főpróbáját. Zenés némajáték, újcirkusz, fizikai színház - mindez egy előadásban. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Budapestről érkező vendégelőadás egy különleges, a Thália Színházban eddig még nem látott műfajt hoz el a nézőknek két este erejéig.
Egy történet álomról, korlátokról, felnőtté válásról, tudatosságról, önmagunk megtalálásáról. Zenés némajáték cirkuszi etüdökkel, humorral, költészettel – egy kötélre, két alakra, és számtalan tündérre.

„A házak mohón ápolják kövérségüket, de ha ujjammal megérintem őket: elpukkannak. Kilyukadt alattam a föld, színné, fénnyé vált köröttem a levegő: űrben járok. Hosszú éveken át összetévesztettem magammal valakit, aki nincsen; s még éveken kívül is, összetévesztettem a foghatatlant a lehetetlennel. Számtalan tündér, nem egy és nem több: ez vagyok, a többi csak látszat…” Weöres Sàndor: Örvény (rèszlet)

Alkotók és előadók:

Marofka Mátyás
Kulcsár Balázs

Zenekar:

Kovács Adrián (zongora)
Dörnyei Szabolcs (gitár)
Pénzes Stefánia (ének)
Székely Árpád (ütőhangszerek)

ATEMPO.sk