Szűcs Gabi és zenekarának karácsonyi koncertje Bodrogkeresztúron

2019. december 14-én, szombaton 19.00 órától a Szűcs Gabi és zenekarának karácsonyi koncertjére kerül sor XMas Swing címmel a Keresztúri esték sorozat keretében Bodrogkeresztúron, a Henye Borbárban.

Belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Szűcs Gabi Fonogram-díjas, Emerton-díjas énekesnő és zenekara a hagyományos swing zene, a klasszikus ’30-as, ’40-es évek szórakoztató muzsikájának egyik legjobb hazai tolmácsolói. A műsor már számos alkalommal mutatkozott be nagy fesztiválszínpadokon, a MÜPÁban, városi fesztiválokon és rendezvényeken is.

Szűcs Gabi a legendás Cotton Club Singers együttesben énekelt, ebben a formációban számos hazai és külföldi díjat nyertek. Szólókarrierjét nagy fesztiválfellépések, szólólemezek és Fonogram-díj kíséri. Swing zenekara a jazz-élet legkiválóbb zenészeiből áll.

Repertoárjukon a sztenderdeken kívül átiratok is szerepelnek, a modern műfajokból is csemegézve. A korszak legismertebb, legnépszerűbb, karácsonyi dalait dolgozzák fel, egyedi felfogásban adventi műsorukban.

Elhangzanak majd a jól ismert dalok is, mint a Jingle Bells, a Have yourself a Merry little Christmas és a White Christmas.

ATEMPO.sk