Család ellen nincs orvosság - a Mandala Dalszínház előadása Nagykaposon - ELMARAD!

ELMARAD! 2020. március 10-én, kedden 19.00 órától kerül bemutatásra Ray Cooney Család ellen nincs orvosság című bohózata a nyíregyházi Mandala Dalszínház előadásában a nagykaposi Városi Művelődési Központ nagytermében.

Belépő 5 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A „Páratlan páros” és „Páratlan páros 2.”, valamint a „Miniszter félrelép” „mandalás” sikerei után bátran állíthatjuk, hogy a Mandala Dalszínház otthon van a Ray Cooney darabokban. Nem véletlen, hogy a 2018-as Mandala Nyár premierje a szerző ez a társulatunk által eddig nem játszott, de szintén népszerű darabja lett.

A „Család ellen nincs orvosság” bemutatója előtt ugyan nem osztottunk nevetés-gátló pirulákat a nézőknek, de a premiernek rekeszizmokat próbára tevő sikere volt. Ezért gondoltunk arra, hogy a 28. Mandala Nyár nyitóelőadása Ray Cooney ezen vígjátéka legyen.

A történet helyszíne London egyik elegáns kórháza, ahol a világ minden tájáról odasereglett neurológusok konferencián vesznek részt. A nyitó előadást Dr. Mortimore tartja, akihez váratlanul betoppan tizennyolc évvel ezelőtti szeretője Tate nővér, ráadásul ennek a titkos viszonynak a “gyümölcse”, Leslie is. A főorvos szorult helyzetbe kerül, s nem lévén más választása kollégáját, a kissé kétbalkezes Dr. Bonneyt kéri meg arra, hogy ideiglenesen vállalja az apaságot… Innentől kezdve aztán az események szédítő tempóban követik egymást…

 

Szereposztás

Dr. David Mortimore - Bódis Gábor
Rosemary Mortimore - Molnár Ágnes
Dr. Hubert Bonney - Kovács Attila
Jane Tate - Cserjési Beatrix
Dr. Mike Connolly - Bencze István
Sir Willoughby Drake - Nagy Zoltán
Leslie - Rozsályi Márkó
Rendőrőrmester - Bánhidi Péter
Főnővér - Germán Lívia
Bill - Bacskai Zsolt

Rendező: Besenczi Árpád (Jászai-díjas)
Díszlet: Mészáros Tibor
Jelmez: Mandala-TEAM

ATEMPO.sk