A Jethro Tull Budapesten ad koncertet

2023. április 7-én, pénteken 20.00 órakor ad koncertet a brit Jethro Tull együttes a tavasszal megjelenő új lemezük néhány dalával a budapesti Kongresszusi Központban.

A Jethro Tull elkészítette 23. nagylemezét, ami a nagy sikert aratott, 2022 januárjában megjelent The Zealot Gene című kiadványt követi. Két évtized után ez volt az első új Jethro Tull stúdióalbum, amit komoly szakmai elismerés fogadott, és az Egyesült Királyság lemezeladási listáján is a 9. helyig jutott, amit az 1972-es debütalbum óta nem sikerült elérnie a zenekarnak.

Ian Anderson így mesélt az új lemezzel kapcsolatos munkáról:

“A borítón nemrég végeztük el az utolsó simításokat, a felvételek és a keverés néhány hete fejeződött be. A gyártást jellemző átfutási idő miatt a megjelenés 2023 tavaszára várható, az addig hátralévő hetekben bemutatjuk majd a különböző formátumokat, amelyekben a lemez megjelenik.”

Most, Budapesten Ian Anderson mellett David Goodier basszusgitáros, John O’Hara billentyűs, Scott Hammond dobos és Joe Parrish-James gitáros lép fel. Bő, két órás, szünettel megszakított új programra számíthatunk, ízelítővel a friss lemezből.

A belépőjegy ára 12 900 forint és 22 900 forint összegek között mozog az ülőhelyek színpadtól viszonyított pozíciójának függvényében. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertre.

ATEMPO.sk