Az Év Hangját keresték újra Alistálon

Alistálon idén is megszervezték az Év Hangja könnyűzenei énekversenyt. Az eseményt a CSEMADOK Dunaszerdahelyi Területi Választmánya, a Csemadok Dunaszerdahelyi TV mellett működő Ifjúsági Tanácsa és a CSEMADOK Alistáli Szervezetével közösen rendezte immár hetedik alkalommal.

A versenybe 12 éves kortól 26 éves korig várták a jelentkezőket, akik két szabadon választott dalt adtak elő. Feltétel az volt, hogy az egyik dal magyar nyelvű legyen.

 

A fellépőket szakmai zsűri értékelte:

Gyurcsó Réka (énekesnő, tanár, a Talent School vezetője, életvezetési és pályaválasztási tanácsadó) - a zsűri elnöke
Sátor Veronika (A Csemadok DSz TV mellett működő Ifjúsági Tanács elnöke, énekesnő, Az ASziTa Színpadi Társulat vezetője)
Vítek Eszter (táncos, stylist)
Korber Darina (a PRB zenekar front asszonya, a 2017-es Év hangja győztese)
Lőrincz Roland (aranykoszorús nótaénekes, rendezvényszervező)

"Erős volt a mezőny és nagyon változatos produkciókat hallhattunk. Mind a tizenegy fellépő kiválóan teljesített. Boldogok vagyunk, hogy segíthetünk nekik elindulni a pályán és itthon helytállni." - mondta Gyurcsó Réka, a zsűri elnöke. Céljuk a felvidéki zenei skála bővítése, új tehetségek felfedezése és azok gondozása. 

 

Az első három helyezett:

1. Horváth Orsolya
2. Nagy Laura Viktória
3. Csicsai Eszter

Közönségdíj: Horváth Orsolya
A zsűri különdíja: Mezei Attila

 

A díjazottak fellépési lehetőséget kaptak az idei alistáli Falunapon és a Csemadok bősi nagyünnepélyén. Az összes versenyző, a kiemelkedő teljesítmény miatt fellépési lehetőséget kapott a dunaszerdahelyi 6. Magyar Majálison.

Az első helyezett fődíja egy saját dal és annak demo felvétele.

Gratulálunk mindenkinek :)

EZ, ATEMPO.sk