Kvíz

NYERJ BELÉPŐT: Jön a Bősiek-Bősért fesztivál Rúzsa Magdival és a BSW-vel

NYERJ BELÉPŐT: Jön a Bősiek-Bősért fesztivál Rúzsa Magdival és a BSW-vel

Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Bősiek-Bősért fesztivált, melyre ezúttal 2020. július 10-én és 11-én kerül sor.

JÁTÉK A CIKKÜNK VÉGÉN

Ezúttal is látványos koncertekkel, külföldi és helyi sztárokkal, fellépőkkel várnak mindenkit majd az Amadé parkba. Fellép többek közt Rúzsa Magdi, a BSW, Kunu Mario, Burai Krisztián és olyan DJ-k pörgetik majd a lemezeket, mint Sterbinszky és a StadiumX. Szombat délelőtt pedig megrendezik az ingyenes Gyerkőcnapot is.

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

Napi jegyek online és a helyszínen is beszerezhetőek: a pénteki 12 euró (VIP 19 euró), szombatra pedig 13 euró (VIP 20 euró) összegben.

 

JÁTÉK: Szeretnél te is ott lenni a Bősiek-Bősért Fesztiválon? Itt a lehetőség, hogy páros VIP belépőket nyerj péntekre és szombatra. Hozzászólásként írd be a Facebookos posztunk után, melyik napot választod (július 10., 09.00-ig). A posztot osztani ér!
A sorsolásra július 10-én délelőtt kerül sor, a nyerteseket a hozzászólók közül választjuk ki. Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a fesztivál helyszínen vehetik át a szerencsés olvasóink. A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

Részletes Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Bősiek Bősért

ATEMPO.sk


A "VárLak Fesztivál" nyereményjátékunk eredménye

A "VárLak Fesztivál" nyereményjátékunk eredménye

Augusztus 30-a és szeptember 1-e között negyedik alkalommal rendezik meg a VárLak Fesztivál-t Füleken, a vár udvarán, mely ezúttal háromnaposra bővült. Lesz családi piknik, könnyűzenei fesztivál és közönségtalálkozó is.

Ott lesz többek közt az Alma Együttes, Hajni és a fiúk, Dér Heni, Majka, Király Viktor és Ambrus Attila is.

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

Kisorsoltuk a páros belépőt a nyereményjátékunkban. A szerencsés ezúttal Xénia Nagy-Pál. A nyerteseknek gratulálunk!

Kérjük, hogy jelentkezzen az info@atempo.sk emailcímen, vagy pedig facebook oldalunkon, majd pedig a jegyek a átvehetők lesznek egyeztetés után a helyszínen, személyi igazolvány felmutatása után.

ATEMPO.sk

NYERJ BELÉPŐT: VárLak Fesztivál Majkával és Király Viktorral Füleken

NYERJ BELÉPŐT: VárLak Fesztivál Majkával és Király Viktorral Füleken

Az augusztust újra a füleki VárLak Fesztivál zárja, mely ezúttal háromnaposra bővült és sok-sok újdonsággal várja az érdeklődőket.

Az első nap a gyermekeké, ugyanis augusztus 30-án (pénteken) 15.00 órától kerül megrendezésre, a már hagyományos VárLak a családi piknikre. Lesz gyermekszínház, bábelőadás, falmászás, mesedélután, Helen Doron bemutató, 7próbás vetélkedő, Füleki Farkasok bemutatója, a nap király és királynő választása, fellép a Zsibongó Kisszínpad A kis kuruc című előadással, a fő attrakció pedig az Alma Együttes 17.00 órai koncertje lesz

A szombati nap (augusztus 31.) pedig a könnyűzenei fesztiválé, ahol fellép Magyarország jelenleg legfelkapottabb előadója Majka, akinek a vendége lesz Király Viktor is. Előtt fellép Dér Heni, illetve a füleki Hajni és a fiúk együttes. Kapunyitás 18.00 órakor.

Vasárnap pedig közönségtalálkozó lesz Ambrus Attilával, a Viszkissel.

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

JÁTÉK: Szeretnél te is ott lenni a VárLak Fesztiválon? Itt a lehetőség, hogy páros belépőt nyerj. Hozzászólásként írd be a cikkünk, vagy a facebookos posztunk után, melyik fellépőt várod a legjobban. A posztot osztani ér! A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A sorsolásra augusztus 29-én kerül sor, a nyertest a hozzászólók közül választjuk ki. Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a koncert helyszínen veheti át egyik szerencsés olvasónk. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

ATEMPO.sk

A "RockFeszt" nyereményjátékunk eredménye

A "RockFeszt" nyereményjátékunk eredménye

Augusztus 15-e és 17-e között jön a legnagyobb felvidéki rockbuli, melynek ezúttal is a dunaszerdahelyi reptér ad helyet. A 14. RockFeszt három napja alatt ismert, kedvelt, kevésbé ismert és feltörekvő zenekarok állnak a színpadra, a keményebb zenét kedvelő közönség pedig hallhatja, láthatja őket, táncolhat, szórakozhat koncertjeiken.

Ott lesz többek közt az Ossian, a Road, az AWS, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Lord, a Dorothy, a Phoenix RT és még sokan mások.

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

Kisorsoltuk a páros belépőt a nyereményjátékunkban. A szerencsés ezúttal Kliment Andrea. A nyerteseknek gratulálunk!

Kérjük, hogy jelentkezzen az info@atempo.sk emailcímen, vagy pedig facebook oldalunkon, majd pedig a jegyek a átvehetők lesznek egyeztetés után a helyszínen, személyi igazolvány felmutatása után.

ATEMPO.sk

NYERJ BELÉPŐT: Jön a legnagyobb felvidéki RockFeszt

NYERJ BELÉPŐT: Jön a RockFeszt, Felvidék legnagyobb rockfesztiválja

Augusztus közepén jön a legnagyobb felvidéki rockfesztivál, melynek ezúttal is a dunaszerdahelyi reptér ad helyet. A 14. RockFeszt három napja alatt ismert, kedvelt, kevésbé ismert és feltörekvő zenekarok állnak a színpadra, a keményebb zenét kedvelő közönség pedig hallhatja, láthatja őket, táncolhat, szórakozhat koncertjeiken.

Ott lesz többek közt az Ossian, a Road, az AWS, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Lord, a Dorothy, a Phoenix RT és még sokan mások.

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

3 napos belépő elővételben 22 euró, a helyszínen 27 euró, valamint az 1 napos 15 euró.

JÁTÉK: Szeretnél te is ott lenni a legnagyobb hazai rockbulin? Itt a lehetőség, hogy páros belépőt nyerj. Hozzászólásként írd be a cikkünk, vagy a facebookos posztunk után, melyik zenekart várod a legjobban. A posztot osztani ér! A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A sorsolásra augusztus 14-én kerül sor, a nyertest a helyes választ megadók közül választjuk ki. Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a koncert helyszínen veheti át egyik szerencsés olvasónk. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

RockFeszt

ATEMPO.sk

NYERJ BELÉPŐT: Tankcsapda, Punnany Massif vagy Kárpátia koncertre mennél? - jön a Szent István Napi Zenei Fesztivál

NYERJ BELÉPŐT: Tankcsapda, Punnany Massif vagy Kárpátia koncertre mennél? - jön a Szent István Napi Zenei Fesztivál

Idén augusztus folyamán újra megrendezik Esztergomban a Szent István Napi Zenei Fesztivált. A szervezők ezúttal is arra törekednek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot.

Méltán népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt.

Ezúttal többek közt olyan bandák koncertjeit élvezhetjük, mint a Tankcsapda, a Kárpátia, a Punnany Massif és az Anna and the Barbies, de ott lesz még Király Viktor, Szűcs Judit és Oláh Gergő is.

 

RÉSZLETES PROGRAM

 

A koncertekre belépők elővételben már kaphatóak 3500-tól 4500 forintig.

JÁTÉK: Tankcsapda, Punnany Massi vagy Kárpátia koncertre mennél? Itt a lehetőség, hogy páros belépőt nyerj az általad kiválasztott koncertre. Hozzászólásként írd be a cikkünk, vagy a facebookos posztunk után melyik koncertet választod. A posztot osztani ér! A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A sorsolásra augusztus 9-én kerül sor, a nyertest a helyes választ megadók közül választjuk ki. Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a koncert helyszínen veheti át egyik szerencsés olvasónk. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

ATEMPO.sk

NYERJ BELÉPŐT: Republic és Caramel koncert az első RFeszten

NYERJ BELÉPŐT: Republic és Caramel koncert az első RFeszten

Első alkalommal rendezik meg július 26-án az RFesztet Ragyolcon, a Cselédudvarban. A fesztivál szervezői két nagy névvel indítanak, koncertet ad a Republic zenekar és fellép Caramel is. A bulit a helyi Póker zenekar kezdi, az afterpartyban pedig Dj Mayo pörgeti a lemezeket.

Belépő már kapható elővételben 10 euróért, a helyszínen pedig 13 euró lesz, de ha ingyen vennél részt, akkor játssz velünk.

 

JÁTÉK: Ha szeretnél páros belépőt nyerni az első RFesztre, akkor hozzászólásként írd be a cikkünk, vagy a facebookos posztunk után annak a fellépőnek a nevét, akit a legjobban vársz és oszd meg a cikket. A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A sorsolásra július 25-én kerül sor, a nyertest a zenekar nevét megadók közül választjuk ki. Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a koncert helyszínen veheti át egyik szerencsés olvasónk. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

 

RFeszt

ATEMPO.sk

NYERJ BELÉPŐT: Jön a Felvidéki Magyar Sziget a legjobb rock és metál bandákkal

NYERJ BELÉPŐT: Jön a Felvidéki Magyar Sziget a legjobb rock és metál bandákkal

Idén tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Felvidéki Magyar Sziget fesztivált Alistálon június 14-én és 15-én. Az esti koncertek mellett délután előadások és egyéb programok (íjászkodás, gyereksarok, rovásírás stb.) várják az érdeklődőket.

FOTÓS BESZÁMOLÓNK 2018-BÓL

 

FIGYELEM! Sajnos a Facebook törölte a postunkat és eltűnt a játékban résztvevők névsora. Így nem tudjuk kisorsolni a díjat. Elnézést kérünk mindenkitől. Igyekszünk mihamarabb pótolni egy másik játékkal.

Pénteken a legendás Pokolgép mellett a Tunyó Emlékzenekar és az Oi-KOR is koncertet ad. A hazai vonalat pedig a Babadara képviseli.

Szombaton este Köteles Leander legújabb formációja, a Leander Kills zúz majd a színpadon, akik előtt a Hungarica és a Dalriada is fellép. A fesztivált a hazai Phoenix RT zárja.

RÉSZLETES PROGRAM

A napijegy ára 12 euró, kétnapos jegy 18 euró, 14 éven aluliaknak ingyenes. Erdélyi, kárpátaljai, délvidéki magyaroknak szintén ingyenes.

 

JÁTÉK: Ha szeretnél páros bérletet nyerni a Felvidéki Magyar Sziget fesztiválra, akkor hozzászólásként írd be a cikkünk, vagy a facebookos posztunk után melyik az a zenekar, aki 2018-ban is ott volt Alistálon (egy kis segítség). A posztot osztani ér. A játékban a szervezők és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. A sorsolásra június 13-án kerül sor, a nyertest a helyes választ megadók közül választjuk ki. Az eredményéről portálunkon értesítjük olvasóinkat. A nyereményt a koncert helyszínen veheti át egyik szerencsés olvasónk. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá. Sok sikert kívánunk :-)

ATEMPO.sk

Szavazz A DAL 2018 kedvencére

Szavazz A DAL 2018 kedvencére

Bemutatásra került mind a 30 idei dal, teljes a lista és így elindítjuk a 2018-as szavazásunkat. Hallgasd meg a dalokat mielőtt döntenél!

 

Andy Roll - Turn the lights on
AWS - Viszlát nyár
Ceasefire X - Satellites
Dánielfy Gergely - Azt mondtad
Fourtissimo feat. Markanera - Kisnyuszi a kalapban (Szól a szving)
Gulyás Roland - Hypnotized
Ham ko Ham - Bármerre jársz
Heincz Gábor Biga - Good vibez
Horváth Cintia & Balogh Tomi - Journey (Break Your Chains)
Horváth Tamás - Meggyfa
Király Viktor - Budapest Girl
Knoll Gabi - Nobody to die for
Leander Kills - Nem szól harang
Living Room - Kirakat élet
Maszkura és a Tücsökraj - Nagybetűs szavak
Maya ’n’ Peti - Nekem te
Nene - Mese a királyról
Noémo - Levegőt!
Nova Prospect - Vigyázó
Odett - Aranyhal
Patikadomb - Jó szelet!
Peet Project - Runaround
SativuS - Lusta lány
Singh Viki - Butterfly House
Süle Zsolt - Zöld a május
Szőke Nikoletta, Kökény Attila és Szakcsi Lakatos Róbert - Életre kel
Tolvai Reni - Crack My Code
Vastag Tamás - Ne hagyj reményt
yesyes - I let you run away
#yeahla ft. Eszes Viki - 1 Szó Mint 100

 

Jelölni egy dalt lehet, de ha van több kedvenced a következő napon szavazhatsz a másikra.

Jó szavazást!

Melyik a kedvenced A Dal 2018 mezőnyéből?
Andy Roll - Turn the lights on
AWS - Viszlát nyár
Ceasefire X - Satellites
Dánielfy Gergely - Azt mondtad
Fourtissimo feat. Markanera - Kisnyuszi a kalapban (Szól a szving)
Gulyás Roland - Hypnotized
Ham ko Ham - Bármerre jársz
Heincz Gábor Biga - Good vibez
Horváth Cintia & Balogh Tomi - Journey (Break Your Chains)
Horváth Tamás - Meggyfa
Király Viktor - Budapest Girl
Knoll Gabi - Nobody to die for
Leander Kills - Nem szól harang
Living Room - Kirakat élet
Maszkura és a Tücsökraj - Nagybetűs szavak
Maya ’n’ Peti - Nekem te
Nene - Mese a királyról
Noémo - Levegőt!
Nova Prospect - Vigyázó
Odett - Aranyhal
Patikadomb - Jó szelet!
Peet Project - Runaround
SativuS - Lusta lány
Singh Viki - Butterfly House
Süle Zsolt - Zöld a május
Szőke Nikoletta, Kökény Attila és Szakcsi Lakatos Róbert - Életre kel
Tolvai Reni - Crack My Code
Vastag Tamás - Ne hagyj reményt
yesyes - I let you run away
#yeahla ft. Eszes Viki - 1 Szó Mint 100

ATEMPO.sk

Szavazz A DAL 2017 legjobbjára

Szavazz A DAL 2017 legjobbjára

Bemutattuk mind a 30 idei dalt, teljes a lista és így elindítjuk a szavazásunkat. Hallgasd meg a dalokat mielőtt döntenél!

AnnaElza feat. Kása Juli – Jártam
Benji – Karcok
Calidora – Glory
Chase – Dust In The Wind
Csondor Kata – Create
Fedor Kyra – Got to be a day
Henderson David – White Shadows
Kanizsa Gina – Fall like rain
Kállay Saunders Band – 17
Leander Kills – Élet
Mrs Columbo – Frozen King
Mujahid Zoltán – On my own
Muri Enikő – Jericho
Pál Benjámin – Father’s eyes
Pápai Joci – Be kell csuknod a szemed
Peet Project – Kill your monster
Peter Kovary & The Royal Rebels – It’s a Riot
Radics Gigi – See It Through
Rocktenors – Ősz
Roma Soul – Nyitva a ház
Sapszon Orsolya – Hunyd le a szemed
Singh Viki – Rain
Soulwave – Kalandor
Spoon21 – Deák
Szabó Ádám – Together
The Couple – Vége van
The Wings – Mint a hurrikán
Totova – Hosszú idők
Tóth Andi – I’ve got a Fire
Zävodi + Berkes Olivér – Háttérzaj

Jelölni egy dalt lehet, de ha van több kedvenced a következő napon szavazhatsz a másikra.

Jó szavazást!

Szavazz A DAL 2017 legjobbjára
AnnaElza feat. Kása Juli – Jártam
Benji – Karcok
Calidora – Glory
Chase – Dust In The Wind
Csondor Kata – Create
Fedor Kyra – Got to be a day
Henderson David – White Shadows
Kanizsa Gina – Fall like rain
Kállay Saunders Band – 17
Leander Kills – Élet
Mrs Columbo – Frozen King
Mujahid Zoltán – On my own
Muri Enikő – Jericho
Pál Benjámin – Father’s eyes
Pápai Joci – Be kell csuknod a szemed
Peet Project – Kill your monster
Peter Kovary & The Royal Rebels – It’s a Riot
Radics Gigi – See It Through
Rocktenors – Ősz
Roma Soul – Nyitva a ház
Sapszon Orsolya – Hunyd le a szemed
Singh Viki – Rain
Soulwave – Kalandor
Spoon21 – Deák
Szabó Ádám – Together
The Couple – Vége van
The Wings – Mint a hurrikán
Totova – Hosszú idők
Tóth Andi – I’ve got a Fire
Zävodi + Berkes Olivér – Háttérzaj

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk

Tizenhat  ’16-ból – KVÍZ

Tizenhat ’16-ból – KVÍZ

Lám, annyi öröm és bánat, siker és csalódás után csak eljött 2017! És hogy is szentelhetnénk meg az új esztendő első hónapját bölcsebben, mint egy kis visszatekintéssel? Ennek eleget téve, a népszerű „Régen minden jobb volt!” alaptézist is figyelembe véve állítottuk össze a portálunknak 2016-ban adott interjúk terméseiből szemezgetve az alábbi, 16 idézetből kötött kvíz-csokrétát, és tesszük fel hozzá a kérdést:

 

Vajon kiknek a száját hagyták el az alábbi mondatok?

 

 

Cséfalvay András, ATEMPO.sk