KONCERTVIDEÓ: Nézd meg Ákos koncertfilmjét a Szinbád Turnérról

Ákos az ígéretéhez hűen sorra jelenteti meg hivatalos Youtube-csatornáján a karantén-koncertfilmeket. Ezúttal a a Szinbád Turnéból kapunk ízelítőt.

Ákos 2010. áprilisában Szindbád dala címmel maxilemezt jelentetett meg, amely pár hét alatt platina lett, és a megjelenésétől kezdve 32 hétig vezette a Mahasz Single listáját. A kiadvány megjelenését követően Ákos és zenekara a SZINDBÁD TURNÉ 2010 műsorával járta az országot. A koncertsorozatot több mint 120 ezer érdeklődő tekintette meg határon innen és túl.

A film magába foglalja a turné legjobb pillanatait, amely minden egyes előadásból felvillant részleteket, például a szegedi nyitóelőadáson rögzített Ne fájjon többé is látható, Mező Misi (Magna Cum Laude) és Lukács Laci (Tankcsapda) közreműködésével.

Tehát az Ákos rajongók biztosra mehetnek, hogy nem kell nélkülözniük kedvencüket a karantén időszakában sem.

“Ha kell házhoz megyek!” - üzente az IKON a közösségi oldalán

 

 

Dallista

Intro / Induljon a banzáj!
Mindenki táncol
Erő és alázat
Ismerj fel
Adj hitet
Szindbád dala
Az utolsó hangos dal
Főleg régen
Calypso / Bad Romance
Csak a szerelmen át
Végre
Ikon
Ne fájjon többé (Mező Misi és Lukács Laci közreműködésével)
Táncolj a tűzön át
Adjon Isten… 

 

2020. március 18-tól tizenegy héten át minden szerdán közzétesznek egy Ákos-koncertfilmet a hivatalos Youtube-csatornájukon. Szombatonként pedig kicsi koncertekkel, versekkel is készül.

“Reméljük, ezalatt a tizenegy hét alatt túl leszünk a nehezén... Ne hagyjuk el magunkat, ne hagyjuk el egymást! Fel a szívekkel! Együtt könnyebb lesz!” 

Balla Mária, ATEMPO.sk