Ismerős az arcod – MIKA bőrében nyert Tóth Károly az énekes showműsorban

Tóth Károly színművész nyerte a Markíza kereskedelmi csatornán vasárnap esténként látható Ismerős az arcod (Tvoja tvár znie povedome - a magyarországi Sztárban sztár! megfelelője) szórakoztató műsor hetedik évadának második részét. Mário „Kuly” Kollár zsűritagtól a maximális 8 pontszámot kapta a csatorna Második esély című sorozatában szereplő színész, aki MIKA Grace Kelly című slágerét adta elő az énekes bőrébe bújva.

Az e héten, szombaton, szeptember 17-én 32. születésnapját ünneplő színművész kiválóan énekel. Legutóbb a székesfehérvári Vörösmarty Színházban kapott zenés szerepeket: Tyrone volt a Fame című világhírű musicalben, valamint Rádióst alakította A padlás című félig mese, félig musicalben.

 

A csapat

 

Szeptember 11-én, vasárnap MIKA-alakítása lenyűgözte a Mário „Kuly” Kollár, Végh Attila, Zuzana Šebová, és Marián Čekovský alkotta zsűrit, amelynek tagjai állva tapsoltak produkciója végén.

„A falzett, vagyis a természetes énekregiszter után következő hang kiéneklése nagyon nehéz. Gondoltam, fogok egy héliumos lufit, és szippantok belőle“ – magyarázta Martin Nikodým műsorvezetőnek még civilben a színész, aki az első adásban Katy Perry volt, és a világsztár Hot N Cold című slágerét énekelte. Azután belépett a liftbe, és amikor ismét megjelent megszólalásig MIKA lett.

„Nem is zsűritagok voltunk, hanem a koncerted nézői”, „Én nem láttam, hanem hallottam MIKÁt”, „Új csillag született”, „Kár, hogy csal a kabátot vetetted le” – hangzottak a vélemények a dal előadása után a zsűri részéről, amelyeket Tóth Károly szerényen fogadott. 

 VIDEÓ

 

Tóth Károly

 

Rák Viki színművésznő az első adásban bemutatott frenetikus Lucia Bílá-alakítása után ezúttal Dan Reynolds, az Imagine Dragons énekese volt. Az együttes 2017-es Believer című dalát adta elő, amelyet saját bevallása szerint otthon már több ezerszer hallott.

„Ez a nagyobbik fiam kedvenc slágere. Mindig énekli. Kérte is, hogy anya, nehogy elrontsd” – mesélte nevetve Martin Nikodým műsorvezetőnek. Nem rontotta el, sőt! Kiválóan énekelt ezúttal is.

VIDEÓ

A zsűritagok a jelmezére tettek tréfás megjegyzéseket. Végh Attila világbajnok MMA-harcos, a műsor harmadik szlovákiai magyar szereplője, Rumcájszot emlegette…

 

Rák Viki

 

A műsort, amelyben Ondrej Kandráč énekessel, Adam Pavlovčin énekessel, a tavalyi cseh/szlovák SuperStar győztesével, Matúš Kolárovský színész, énekessel, Liv Bielovič színésznővel, Simona Salátová stand-up humoristával és Natália Puklušová színésznővel együtt versenyeznek Rák Viki és Tóth Károly, szombatonként délelőtt 10 óra 45 perckor megismétli a csatorna, az új részek vasárnap este fék kilenckor kezdődnek. Szeptember 18-án, most vasárnap, Tóth Károly, mint Adele áll a kamerák elé, Rák Viki pedig Madonna lesz.

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: archívum, Markíza