HAZAI-KLIP: Szépen fut Nico és Miri dala, az Elég (+VIDEÓ)

Advent előtt jelent meg Nico és Miri Elég című dala, melyet már rengetegen láttak és jelöltek a híres videómegosztó oldalon. A dunaszerdahelyi Katona Nicolas barber és rapper, valamint a keszölcési Valenský Miriam duettjét Csonka Andreas jegyzi szerzőként, producerként, sőt operatőrként és vágóként is. A dal klipjét Bécsben forgatta a 3Stars Pictures.

„Egy munkatársam ajánlott Nicolasnak, aki énekesnőt keresett a dalhoz” – mondja Miriam. –

„Elmentem hozzá, sokat beszélgettünk a dalról. Az egyik héten Nicolas stúdiójában rögzítettük a számot, a következő héten már Bécsben forgattunk, Andreas volt az operatőr, és ő is vágta a klipet” – teszi hozzá az X-Faktor és a The Voice tehetségkutatókban is szerepelt énekesnő, aki örül, hogy az embereknek tetszik a duett.

 

Valenský Miriam

 

„Felmentünk Andreashoz Bécsbe. Nikolas vezetett, én instruáltam. Jártam már a városban, de így is háromszor rossz irányba tértünk az autópályán. A forgatáskor a technika ördöge összeesküdött ellenünk. Andreas rossz hangkártyát hozott és egy kábelért is haza kellett mennie, miközben nagyon fáztunk. Három óra alatt zajlott a forgatás, mert már csontig fagytunk” – meséli most már nevetve Miriam, hozzátéve, Andreas a maximumot hozta ki a felvett anyagból.

 

Valenský Miriam

 

Ezt a klip alá írt megjegyzések is igazolják. Az egyik kommentelő azt kérdezi, miért nincs az Elég a felkapott dalok között.

„Szerintem ez a legjobb ajánlólevél a dalhoz, amikor ezt a hallgató, a néző jegyzi meg, akinek készül. Mi is éreztük, hogy jó a dal, remek az együttműködés. Nem gondoltuk volna, hogy ennyi pozitív üzenetet kapunk!” – jegyzi meg végül Valenský Miriam, akinek Csonka Andreas írja első saját dalát. A videoklipet február elejére ígérik.

 

 

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: meziphoto és Bárány János / ATEMPO.sk