Sensing in Dancing - Online Táncműhely Oberfrank Rékával

2021. február 8-án, hétfőn 19.00 órától folytatódik az Online Táncműhely a Trafóban, melynek oktatója ezúttal Oberfrank Réka lesz. Az alkalom címe Sensing in Dancing.

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében. Így lesz ez a korlátozások ideje alatt is.

Meghívták a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Így 7 héten keresztül minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz Bakó Gáborral, Békési-Szombati Anettal, Grecsó Zoltánnal és Keresztes Patrikkal.

Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, Zoli, Patrik, Gábor és Anett szeretettel vár az online programsorozaton.

ITT NÉZD ONLINE

Oberfrank Réka szabadúszó táncos és alkotó. A Budapest Kortárstánc Főiskolán szerzett BA- és MA-diplomát, valamint külföldi tapasztalatokat is szerzett a koppenhágai The Danish National School of Performing Arts-ban, valamint a spanyol CobosMika Seeds Formációban. Három éve tért haza. Azóta kisebb-nagyobb projektekben olyan táncos alkotókkal dolgozott együtt, mint Molnár Csaba, Horváth Nóra, Nagy Csilla, Juhász Kata, Csuzi Márton, Jenna Jalonen, Lévai Viola, Kelemen Patrik, Bakó Tamás, Szabó Réka. Két éve kezdett el rendszeresen tanítani a Műhely Alapítványnál. Ezen kívül gyerekeknek is tart kreatív, mozgás alapú foglalkozást óvodában.

ATEMPO.sk