A SoLaTiMusic online koncertje - Keresztúri esték

A SoLaTiMusic online koncertje - Keresztúri esték

2021. február 20-án, szombaton 19.00 órától lesz látható A SoLaTiMusic online koncertje a Keresztúri esték sorozat keretében.

 

A SolatiMusic zenekar 2016-ban alakult. Életre hívója a nemzetközileg is elismert jazz-zongorista, Tzumo Árpád. A formáció főként Rnb, Soul stílusban, a jazz harmóniakészletét is felhasználva, előremutató formavilágával szólal meg. Zenéjük egyfajta híd, amely a különböző stílusokat köti össze.

A csodálatos hangú Pocsai Kriszta, mint szövegíró is közreműködik a csapatban. Kriszta jól ismert név a szakmában, a legendás londoni 606 Clubban kétszer is frenetikus sikert aratott. Ízig-vérig jazz énekesnő, aki egyben elsőosztályú komponista is. Izgalmas repertoárban vegyíti saját, világklasszis kompozícióit az ismert standerdek eredeti hangvételű feldolgozásaival.
A basszusgitáros Heilig Tomi életútját a zene kisgyermek korától átjárja, hiszen szülei is fantasztikus zenészek. Édesanyja, Eszményi Viktória, édesapja Heilig Gábor zeneszerző, szövegíró, gitáros. Tomi több zenekarban is közreműködik. Játszik a Random Trio – ban és a Punnany Massifban is.

Toni Snetberger káprázatos dobos. Játékában érződik a tökéletes „time” és az az utánozhatatlan „feeling”, ami az ilyen típusú zene alapja. A Berlinben élő dobos a világhírű gitárművész Snetberger Ferenc fia. Tzumo és Toni egy évig közreműködtek a Snetberger Quartetben, mellyel Magyarországon és a nagyvilágban is sikeres koncerteket adtak.

 

Pocsai Kriszta – ének
Tzumo – billentyűs hangszerek
Heilig Tomi – basszusgitár
Toni Snétberger – dob

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk