Mutasd magad – a Kiss Zenészek, valamint Göbő Anna és Sándor zenei estje Ipolyságon

2021. augusztus 20-án, pénteken 18.30-tól kerül sor Mutasd magag címmel a Kiss Zenészek zenei estjére az ipolysági Hero's Cafe and Bar udvarán.

Vendég zenekar Léváról Göbő Anna és Sándor.

Minden könnyűzene-kedvelőt nagy szeretettel várnak. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

Övék volt a tér! – A Kiss Zenészek Komáromban

 

“2013-ban alakultunk mi, mint a Kiss Trió. Akkoriban még csak hárman zenéltünk a Kiss Kristóf által vezetett együttesben az Ipolybalogi Művészeti Alapiskolában. Az évek alatt a trió felállás bővült két taggal, s így már öten folytattuk a közös zenélést, Kiss Zenészek néven. Az elmúlt 8 év alatt számos szlovákiai és magyarországi versenyen mérettettük meg magunkat.

Sok kulturális, főként könnyűzenei rendezvényen vettünk részt, ahol a magyar slágerek, népdalok átdolgozásain kívül néhány angol nyelvű ismert dalt is magunkévá formáltunk.

Amióta elkerültünk az Ipolybalogi Alapiskolából, mind külön utakat jártunk, ez idő alatt kissé csökkent a fellépések, és a próbák száma is. De a lemez kiadása új erőt, inspirációt és egy nagy löketet adott a zenekarnak, hogy ismét aktívan együtt zenéljünk.

Az első lemezünk anyagát magyar és angol nyelvű dalok, ismert slágerek és népdalátdolgozások alkotják, amit minden kedves zene kedvelőnek ajánlunk!"

 

A zenekar felállása

Böjtös Natália - ének, vokál
Hlavács Réka - ének, vokál
Rusňák Sára - dob
Benko Reinold Kristian - billentyűk
Csáky Máté - hegedű 

ATEMPO.sk
Fotó: Bárány János / ATEMPO.sk