Kaland - a kassai Thália Színház előadása Kelemen Csabával és Kiss Szilviával online

Kaland - a Thália Színház előadása online

2021. december 2-án, csütörtökön 19.00 órától (24 órán keresztül) lesz látható Márai Sándor Kaland című színműve a kassai Thália Színház előadásában online.

Az előadást Beke Sándor, a Thália Színház társalapítója rendezte, a főszerepekben pedig a tavaly elhunyt Kelemen Csabát és Kiss Szilviát láthatja a közönség.

 

Dr. Kádár Péter professzor minden tekintetben sikeres. Igazgatói kinevezés, előkelő magánpraxis, ifjú feleség, kiváló munkatársak. Azonban néhány óra leforgása alatt kellemetlen meglepetésben lesz része orvosként is, férfiként is. Nem is sejti, hogy amíg őt ünneplik, addig hűségesnek hitt kollégája szökésre készül feleségével, Annával. Kádár elengedi Annát? Hol van a harmónia a szakmai sikerek és a magánélet között?

 

 

A Kalandnak, Márai Sándor legsikeresebb színpadi művének az ősbemutatója 1940-ben volt Budapesten a Nemzeti Színház Kamaraszínházában. Aztán több mint háromszázszor játszották, sőt filmváltozata is született.

Jogosan merül fel a kérdés: miben rejlik ennek az egyetlen helyszínen néhány óra alatt lejátszódó drámának a sikere? Márai úgy írta meg a történetet, hogy a cselekmény során valamennyi szereplő élete megváltozik. A Kaland a szerelem, a hűség és a hűtlenség, a karrier és a hivatástudat, a siker és a bukás drámája.

 

Szereplők

Kiss Szilvia
Kelemen Csaba
Rab Henrietta
Varga Lívia
Madarász Máté
Bocsárszky Attila
Illés Oszkár
Szpisák Gyula

Rendező: Beke Sándor

 

JEGYVÁSÁRLÁS

ATEMPO.sk