Farkasházi Réka és a Tintanyúl karácsonyi lemezbemutató koncertje Komáromban

Farkasházi Réka és a Tintanyúl karácsonyi lemezbemutató koncertje Komáromban

2022. december 4-én, vasárnap 16.00 órakor a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban kerül sor a kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar Társasjáték című lemezbemutató karácsonyi koncertjére.

Családi koncert 0-99 éves korig - a minőségi idő, a tartalmas családi együttlét jegyében!

Az új album dalai mellett felcsendülnek a kedvenc karácsonyi Tintanyúl-slágerek is, kiderül, hogyan készül a Mézeskalács és hogy bennünk van az Igazi karácsony. A zenekar a hazai gyermekvers irodalmat népszerűsítve szórakoztatja, neveli és hangolja zenére a gyerekeket, a jövő zenehallgatóit, családi élményt nyújtva ezzel.

A szakma már 2 alkalommal is az év legjobb hazai gyermekprodukciójának választotta a zenekar albumait, a Bumm, Bumm, Bumm és az Igazi karácsony lemezek is ezzel a címmel büszkélkednek. 2022 őszén jelent meg a zenekar legutóbbi albuma Társasjáték címmel.

A dalok egy része kortárs költők megzenésített verseiből áll, másik része friss mai hangulatú, ámde ugyanúgy nagy gonddal és igényességgel komponált zene és szöveg.

A Tintanyúl-dalok szövegeinek szerzői között találjuk Kovács András Ferencet, Finy Petrát, Szabó T. Annát és Csukás Istvánt is.

A belépődíj ára 7 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

A zenekar tagjai

Farkasházi Réka - ének
Kálmán Tamás - gitár, ének
Csiszár Ferenc - gitár, ének
Studniczky László - basszusgitár
Delov Jávor - dob

ATEMPO.sk