Ünnepi Fenyő Miklós koncertshow Nyárasdon

2022. december 28-án, szerdán 19.00 órától az idén 75 éves Fenyő Miklós ünnepi koncertshowjára kerül sor Nyárasdon, a sportcsarnokban.

Fenyő Miklós egy különleges ünnepi és megismételhetetlen KoncertShowra invitál mindenkit, aki szereti a rock and rollt, a „fülekbe vésődött” örök slágereket, akik egyszerűen csak szeretnek bulizni, táncolni emelkedett hangulatban, jó társaságban együtt lenni, akár az egész családdal, hiszen az ünnepek alatt együtt töltött, közös este emlékezetes marad mindenki számára.

És persze azokat is várják, akik ezen a frenetikus hangulatú estén, a lakás helyett, inkább a Sportcsarnokban "Csavarnák fel a szőnyeget"!

 

https://www.youtube.com/watch?v=yEpqhuJn3hA

 

Több mint 400 saját dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, bennünk élő slágerek sokasága, Fenyő Miklós több mint egy előadó, Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum!

Made in Hungaria - 75 éves Fenyő Miklós

A Koncertshow új, látványos programmal, a színek, fények és hangulatok, a táncosok kavalkádjával, új dalokkal és hangszerelésekkel lepi meg a közönséget. De természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget.

 

https://www.youtube.com/watch?v=527fcfpTsYg

 

Kapunyitás 18.00 órakor. Belépő állóhely 18 euró, ülőhely 22 euró, ülőhely a színpadnál 25 euró, VIP 32 euró.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk