Két legenda, a Tankcsapda és a Rómeó Vérzik ad közös koncertet Somorján

2023. szeptember 23-án, szombaton este Magyarország és Felvidék legendái egy színpadon Somorján, a Pomlé városi parkban.

A Tankcsapda és a Rómeó Vérzik ad közös koncertet.

A belépőjegy ára elővételben 15, majd 20 euró, a helyszínen 25 euró. Kapunyitás 19.00 órakor. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

A Tankcsapda lemezeladásban és több százezres koncert-látogatottságával is a legsikeresebb Magyarországi előadók táborát erősíti. Egyedülálló hangzásvilágával és tartalmas dalszövegeivel a magyar zenei élet kiemelkedő pontját képezi, mely mind a mai napig mit sem veszített népszerűségéből.

 

A Rómeó Vérzik 1995 óta Felvidék legismertebb Dirty Rock'n'Roll zenekarává nőtte ki magát. Több, mint 28 éve törtetlenül turnézó zenekarként állandó vendégei a felvidéki, valamint a magyarországi fesztiváloknak, ráadásul már Los Angelesben is deszkákra álltak a világ egyik leghíresebb klubjában, ami nem más, mint a Whisky A Go Go.

Két aranylemezzel rendelkeznek, amelyek közül legutóbb a 2020-ban megjelent Szűk a tér című korongot sikerült bearanyozni. Azóta 2022 decemberében megjelent a Tiéd, Övé, Miénk című RV lemez, amelyen Felvidéki zenekarok formálták saját műfajukká a legismertebb Rómeó Vérzik dalokat.

ATEMPO.sk