Kollektíva 7 - a JóMóD szemeszternyitó eseménysorozata Komáromban (részletes program)

2023. szeptember 20-án, szerdán 21.00 órakor kezdődik a Selye János Egyetem egyik hallgatói klubjának, Jókai Mór Diákkör (JóMóD) háromnapos szemeszternyitó eseménysorozata Kollektíva 7 címmel Komáromban, a Pincében, illetve a RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

A három nap alatt együtt bulizhatunk DJ Peterrel, de Bóna Zoltán is elkalauzol majd bennünket a borok világába, sőt

Jókai Ági, Béhr László, Mezőszállási Márk és Laboda Róbert is megnevettet minket a népszerű Ahogy esik, úgy puffan című improvizációs est keretében Majorfalvi Bálint vezetése mellett.

Már több mint 10 éve szórakoztatja közönségét a komáromi bázisú, a City Reboot Polgári Társulás Ahogy esik, úgy puffan improvizációs estje. Itt a színészeknek mindenféle képtelen helyzetre kell reagálniuk. Van úgy, hogy csak kérdésekkel vagy csak rímekben beszélgethetnek. Van úgy, hogy a reklamáló személy nem tudja, mit jött reklamálni, és ez eladó vezeti rá, mi is a baja. Lehet, hogy szemtanúi lesznek egy abszurd sportközvetítésnek.

Nagy kaland ez a nézőnek és a játszóknak egyaránt.

A belépőjegy ára DJ Peter bulijára 5 euró, ugyanez érvényes diákigazolvánnyal 3 euró. A borkóstoló ára szintén 5 euró. Az Ahogy esik, úgy puffan című improvizációs est belépődíja érvényes diákigazolvánnyal 12 euró, míg anélkül 15 euró. Végül a háromnapos jegyért 23 eurót kell fizetnünk, de érvényes diákigazolvánnyal ez is mindössze 18 euróba kerül.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Program

Szeptember 20. (szerda)

21.00 Szemeszternyitó buli DJ Peterrel /Pince/

Szeptember 21. (csütörtök)

18.30 Borkóstoló Bóna Zoltánnal /Pince/

Szeptember 22. (péntek)

17.30 Kapunyitás
19.00 Ahogy esik, úgy puffan /RÉV - A Magyar Kultúra Háza/

Közreműködik

Jókai Ági
Béhr László
Mezőszállási Márk
Laboda Róbert
Majorfalvi Bálint

ATEMPO.sk