Beszélgetés Kudlik Júlia újságíróval, televíziós műsorvezetővel, bemondóval, a Magyar Televízió örökös tagjával Komáromban

2023. október 4-én, szerdán 18.00 órakor kezdődik a Kikötő - Polgári szalon következő beszélgető estje, amely keretében Kudlik Júlia újságíróval, televíziós műsorvezetővel, bemondóval, a Magyar Televízió örökös tagjával az esemény házigazdája, Bödők Gergely történész fog beszélgetni a komáromi RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

Hogyan él benne gyerekkora és miként lett televíziós? Milyen volt először élő adásba kerülni? Megbánta-e valaha, hogy sikeres felvételije ellenére otthagyta a Színművészeti egyetemet? Kik voltak a legkedvesebb pályatársai és mit köszönhet nekik? Hogyan élte meg azt a sikert és népszerűséget, amiben évtizedekig osztályrésze volt? Tényleg úgy gondolja-e, hogy minden, ami velünk történik, a javunkra válik? Hogyan győzhetünk önmagunkon és létezhetünk harmóniában? Milyen volt, amikor elbocsátották és mikor tette túl magát a történteken? Hogy telnek ma a mindennapjai?

A magyar televíziózás egyik évtizedekig legmeghatározóbb személyiségével beszélgetünk a Kikötő – Polgári Szalon 2023. október eleji rendezvényén.

A belépődíj tetszőleges. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk
Fotó: Czekl Gábor