Metál a négyzeten - a Down For Whatever koncertje az Animával Dunaszerdahelyen

2023. december 15-én, pénteken este kezdődik a Down For Whatever koncertje az Animával Dunaszerdahelyen, a Soul Hunter Music Clubban.

A belépőjegy ára elővételben 10, a helyszínen 12 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Program

19.00 Kapunyitás
20.45 Anima
22.00 Down For Whatever



A fiatal, mindösszesen 8 éves Down For Whatever már több ízben bejárta az országot és dinamikus, pörgős színpadi produkciójuk minden alkalommal magával ragadja a közönséget. A zenekar a nemzetközi dallamos, modern rock és - metal vonalat követi, immáron teljesen magyar nyelven.

Sikerüket mi sem mutatja jobban, mint a folyamatosan növekvő youtube nézettségeik és hallgatottságaik, valamint a napról napra bővülő közönségük. 2020-ban a második, Zuhanás c. nagylemezüket teltház előtt mutatták be az Akvárium Klubban, 2021-ben pedig a Depresszió vendégeiként vettek részt a zenekar 20. jubileumi turnéján, majd tavasszal a Road-al járták be Magyarország klubjait. 2022 őszén jelent meg a zenekar harmadik "Mondd El" c. nagylemeze, az új korong kedvenc tételei mellett, a régebbi lemezek “best of” számai is meg fognak szólalni. A Down For Whatever hivatalos oldalán a zenekar munkásságán túl minden egyéb információ megtalálható a magyar modern metal legújabb generációjának úttörőiről.

Az Anima 2016-ban alakult a méltán híres Nagyudvarnok peremvidékén. A zenekart Kreisz József, Bíró Dávid és Bíró Máté alkotják. 2022-ben jelent meg második albumuk Horizont címen. A felállás továbbra is változatlan a lendületük töretlen.

ATEMPO.sk