Öreglányok - a Liliom Produkció zenés komédiája örökzöld slágerekkel Komáromban

2024. március 27-én, szerdán 19.00 órakor kezdődik az Öreglányok című zenés komédia örökzöld slágerekkel a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központban.

A Liliom Produkció előadása ismét a nőkről szól, de nem csak nőknek és nem csak az idősebb korosztálynak, hiszen egyszer mindenki megöregszik...

A főszerepekben Oszvald Marika, Kocsis Judit, Papadimitriu Athina, Sztárek Andrea, Bede-Fazekas Annamária, Kováts Kriszta és Tallós Rita játszanak.

Íme, négy nő. A mai hetvenesek. Négy különböző kultúrájú “öreglány”, akik mindnyájan őszinték és viccesek – valódi emberek és ízig-vérig nők, akik úgy döntenek, hogy az életük alkonyán a hedonizmust és a jókedvet választják.

Olykor ugyan nyersek, ám mégis könnyedek és a humorérzékük nem ismer határokat. Négy nő, akik példája által magunk előtt látjuk a XX. század történelmét, amelynek stigmáit ma is őrizzük...

Öreglányok ők, akik úgy játszanak, mint a gyerekek a játszótéren. Nevetnek isteneken, szerelmeken, betegségeken és a társadalom korlátain. Olyan nők, akikhez az élet nem volt mindig kegyes, mégis minden mondatukkal és mozdulatukkal azt üzenik: NEVESS ÉS ÉLJ!

A komédia zenei világát Carlos Gardel, George Gershwin, Scott Joplin, Jerome Kern, Márkus Alfréd, Glen Miller, Kurt Weill és Zerkovitz Béla fülbemászó dallamai garantálják.

A belépőjegy ára 19 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Alkotók

Írta: Csík Csaba
Rendezte: Tallós Rita
Díszlet-Jelmez: Ziegler Katalin, Velkey Virág
Dalszöveg: Csík Csaba
Korepetítor: Ligeti Éva
Grafika: Karsainé Tamássy Zsanett
Forgalmazza: New Season Produkciós Iroda

ATEMPO.sk