Charlie 77 - Dunaszerdahelyen ad koncertet a legendás énekes

2024. március 20-án, szerdán 18.00 órakor kezdődik Charlie koncertje turnéja keretében a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.

OTT VOLTUNK: Egy Charlie koncert mindig élmény

A Decca, az Olympia, a Generál frontembereként Charlie a magyarországi rock- és beatzene hőskorának meghatározó személyisége, aki az Afriaca és a Pannónia Express együttessel a nemzetközi színpadokon is megmérette magát. Az 1980-as években szinte kizárólag külföldön lehetett hallani jellegzetes tónusú énekét. 1990-ben tért haza, először a Tátrai Band énekeseként, majd 1994-től szólókarrierjét is építve vált ismét a hazai könnyűzenei élet legendájává.

Félreismerhetetlenül egyéni stílusát a blues, a jazz, a soul és a funky ötvözeteként alakította ki. Gazdag hangszerelésű, választékosan harmonizált dalaiban mindig megélt élethelyzetekre reflektál, talán ezzel magyarázható, hogy a legtöbb Charlie-sláger szinte azonnal klasszikussá vált. S hogy mennyi-mennyi örökzöldet köszönhetünk neki, arra a Bartók Tavasz koncertjén csodálkozhatunk rá, melyen a jól ismert dalok mellett új lemezéből is ízelítőt ad.

OTT VOLTUNK: Charlie koncert zárta a Szent Korona Ünnepet (FOTÓ+VIDEÓ)

Az eseményen beszédet mond Forró Krisztián köztársaságielnök-jelölt is.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött (0904 556 864, 0905 849 626, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk