Szívdesszert - Varró Dániel és Molnár György zenés irodalmi estje Párkányban

2024. március 7-én, csütörtökön 18.00 órától lesz látható, hallható a Szívdesszert címmel Varró Dániel költő és Molnár György gitáros zenés irodalmi estje versekkel, zenével, sok humorral és játékossággal Párkányban, a Borok házában.

Varró Dániel Szívdesszert című verseskötete a szerelem külső és belső helyszíneit veszi számba, mint egy kis szerelmi enciklopédia. A kapualjakat és mozikat, strandokat és libegőket, reggeleket és estéket, féltékenységet, boldogságot. A költőtől megszokott könnyed, játékos hangba ezúttal egy kis keserűség is keveredik. Rímjátékokban azonban most sincs hiány, és a témát változatos költői formákban járja körül a kötet, az elégiától a makámáig, a szonettkoszorútól az SMS-versig.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a Balassi Klubestek újabb eseményére.

 

Varró Dániel a kortárs magyar irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja, aki számos műfajban megmutatta a tehetségét. Utánozhatatlan stílusában írott versei és műfordításai emelték őt korunk egyik legismertebb és legnépszerűbb költőjévé. Nemrég, 2023 őszén jelent meg a sok éve izgalommal várt új könyve, a Túl a Maszat-hegyen 2., amely máris óriási siker a gyerekek és a szüleik körében is.

Kedvenc dalszerzőjével, Molnár Györggyel tíz éve lépnek fel szerte az országban megzenésített versekkel tűzdelt műsorukkal, amely a zenés irodalmi programok palettáján is kitűnik egyedi és modern stílusával.

 

Varró Dániel

ATEMPO.sk
Fotó: Várady Nikolett