FELHÍVÁS! Nyerj támogatást stúdiófelvételhez és koncertfellépéshez - ÚJ HATÁRIDŐ!

ÚJ HATÁRIDŐ! A Híd a színpad világába Alapítvány egyszeri pályázatot ír ki magyar nyelven előadó amatőr zenészeknek, zenekaroknak országhatártól függetlenül. A pályázaton olyan előadók indulhatnak akiknek még nincs megjelent stúdió felvételük.

A pályázat célja, minőségi hangfelvételhez juttatni egy produkciót akit az Alapítvány háromtagú zsűrije arra érdemesnek lát, illetve a zsűri döntése szerint az első három legjobb előadóknak egy egész estés, közös fellépést biztosítani.

A zsűritagok:

Jeszenszky Rózsa civil referens - a Budapest XXIII. kerületének Önkormányzat részéről
Lacza Gergely - a Szlovákiai Magyar Zenészek Egyesületének (SZMAZE) elnöke
Jakab Koppány - Sztráda Rádió, Rock-sztár Rock műsorának hangmestere, zenész

A pályázati anyagnak tartalmaznia kell egy rövid bemutatkozó levelet jövőképpel és motivációs leírással. Ezen kívül 2 magyar nyelvű saját dal felvételét kérik eljuttatni az alapítvány e-mail címére: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pályázati anyagokat 2020. november 15-ig kell beküldeni elbírálásra, az elbírálás november 25-én történik.

Eredmény hirdetés november 26-án, 20.00-kor az alapítvány Facebook oldalán.

A pályázat fődíja: A budapesti aProStudio-ban 4 zeneszám hangfelvétele, rögzítése, keverése, masterelése. Az első három zsűrizett produkció egy közös fellépési lehetőséget kap a Budapesti Big Bike Pub-ban.

 

Híd a színpad világába Alapítvány

 

A Híd a színpad világába Alapítvány törekszik az amatőr előadók és művészek fellépési lehetőségeinek elősegítésére, próbákhoz, szereplésekhez és felvétel készítéshez szükséges anyagi fedezet megteremtésére, fellépési lehetőségek felkutatására, továbbá a fellépésekkel kapcsolatos szervezési feladatok részleges vagy teljes körű ellátására és a tehetségek gondozására. Az alapítvány továbbá együttműködik más civil szervezetekkel, intézetekkel, intézményekkel, és önkormányzatokkal egyéb non profit fellépések, rendezvények szervezése során.

EZ, ATEMPO.sk