Expired Passport az M2 Petőfi TV-n és az Akváriumban

Expired Passport az M2 Petőfi TV-n és az Akváriumban

Hosszú idő után újra színpadra áll, s egyúttal két „üveg“ mögött is szerepel április 23-án, szombat este a szubjektív hard rockot játszó felvidéki Expired Passport.

A Magyarság Háza meghívásának eleget téve este nyolctól a budapesti Akvárium Klub Volt Lokál nevű bárjában ad keresztmetszet koncertet a csapat.

 

 

Petőfi TV aznap esti 21.10-kor kezdődő Nézzünk szét műsorában is látható lesz egy interjú a zenekarral, tehát a háztartásokban található „üveg“ mögött is megjelennek a jövőre már negyedszázados jubileumot ünneplő együttes tagjai. Ezenkívül néhány dalt is rögzít majd az M2 Petőfi stábja.

ITT NÉZD ONLINE

Érdekesség, hogy Balla Igor zenész és művelődésszervező jóvoltából egy másik tévéstáb is dolgozik majd a helyszínen, akik a teljes koncertet felveszik és rendhagyó kérdésekkel bombázzák a csapatot. Mindez egy készülő zenés portréfilm alapjául szolgál majd.

 

 

A jelenleg vásárúti székhelyű kvartett tagjai négy járást képviselnek, és lassan de biztosan készítik az új dalokat is. A szombati koncertre mindenkit sok szeretettel várnak. A belépés ingyenes.

ATEMPO.sk