„Holnap hajnalig” - a Neoton legnagyobb slágerei is szólnak a szederFESZTen

A hónap utolsó hétvégéjén hetedik évadához érkezik a szederFESZT zenei-kulturális fesztivál, mely továbbra is az élőzene elhivatott támogatója. Június 24-én, szombaton a Neoton Família legnagyobb slágerei is szólnak majd a színpadról, így olyan dalokra bulizhatunk az Infinityvel, mint a 220 Felett, Nyár van, Santa Maria, Ha szombat este táncol, vagy épp a Holnap hajnalig.

A helyi szabadtéri színpad és környéke már reggeltől megtelik, hisz Gyereknapot is tartanak Csábon. Lesz szederOLIMPIA, bohóckodás a Pöttyös bőrönd titkairól és a gyerekeket várja a szederFESZT ÉLMÉNYPARK ugrálókkal, csúszdákkal, körhintával, kézműves foglalkozásokkal.

 

 

Délután fellépnek a helyi tehetségek, majd bemutatja új műsorát a Szeder Kórus. A Francia Riviéra hangulatát hozza el a Latte Maffiato angol, olasz, francia, magyar slágerek egyedi feldolgozásával és Veronika Spodniaková zenekarával a szlovák népzene legjavából ad ízelítőt. A napot buli zárja a legismertebb slágerekkel.

 

 

A fesztivál vasárnap ünnepi szentmisével ér véget, majd megkoszorúzásra kerül Szeder Fábián író, szerzetes, az első palóckutató szobra is.

A koncertekre a belépés ezúttal is ingyenes. A részletes program a fesztivál eseményében, közösségi oldalán és a www.szeder.sk oldalon is megtalálható.

A rendezvény a Kisebbségi Kulturális Alap és az Egyesült Magyar Alap anyagi támogatásával valósul meg.

 

szederFESZT 2023

 

ATEMPO.sk