OTT VOLTUNK: Motorok közt, Bősön - első nap

OTT VOLTUNK: Motorok közt, Bősön

Az égi időjárás-irányítóknak és a Csallóközi Bikák motoros egyesületnek köszönhetően újra a felhőtlen szórakozás és régvárt találkozások színhelyévé vált egy hétvégére a bősi Amade-park.

A két nap alatt volt itt minden, ami egy vérbeli motoros találkozótól elvárható: égzengető motoros felvonulás, kaszkadőr show, kötélhúzós erőpróba, sörivó és vizespólós verseny, a legszebb motoros lány megválasztása, sztriptíz, sőt, egy római gladiátor is megvillogtatta kardját és egyéb bájait.

 

Road zenekar

 

A sokszínű programsorozat legnépszerűbb részének természetesen ezúttal is az esti koncertek mutatkoztak: pénteken a délutáni Armida és Cool Head Klan koncertek után a Road jelentkezett a tőlük megszokott profi, nagyszabású showjával, majd a Hooligans rajongók csemegézhettek kedvenc csapatuk slágereiből.

 

Hooligans

 

Úgy éjfél körül érkezett egyetlen pici személykocsijával az est meglepetése, a Jump Rock Band együttes. Minimalisztikus dobszerkójukkal, diplomatatáska nagyságú kombójukkal a trió olyan fergeteges bulit produkált, mely nem hagyta nyugodni sem a közönség torkát, sem kezét-lábát. Műsorukat régi magyar rockegyüttesek számaiból - mint Bikini, Edda, P-mobil, Republik - állították össze, de volt Hevesi Tamás, sőt Omega is.

Mindezt sajátságos stílusukban adták elő, egy-egy világszám motívumait is becsempészve a feldolgozott dallamok közé, miközben az eredeti számok zenei világát is sikerült megőrizniük. A srácokból sugárzott a felszabadult jókedv, a zene (és nem utolsó sorban a közönség) iránti odaadás és alázat.

 

Jump Rock Band

 

Kár, hogy mire a kis csapat a deszkákra lépett, a motorosok egy része már sátrai jótékony homályában pihente ki az elmúlt nap fáradalmait. Vagy épp készült a másnapra, hisz bőséges program várt szombaton is mindenkit ... FOLYTATJUK :)

 

 

Cséfalvay Ágoston, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Ágoston