A vitákra keres választ Hushegyi János – új dallal indítja 2023-at (VIDEÓ)

A vitákra keres választ Hushegyi János – új dallal indítja 2023-at (VIDEÓ)

Új szóló dallal indítja az évet Hushegyi János, a The Butchers zenekar gitárosa és énekese. János pár éve indította el saját szóló projektjét, amelyben kizárólag csak akusztikus számok szólalnak meg. Blues számok átdolgozása mellett néha felbukkan egy két saját dal is, amelyeknek szövegei angol és magyar nyelven íródnak.

A most megjelent „Támasz” című szerzemény még 2021-ben lett rögzítve a galántai Gila Stúdióban.

„A dal szövegének megírásában nagyban segített a covid időszak zűrzavarossága. Szomorúan kellett tudatosítanom, hogy milyen könnyen össze tudnak veszni az emberek a szociális hálókon olyan dolgokon vitatkozva, amiről valójában semmi tudomásuk sincs. Én magam is belekeveredtem pár ilyen vitába, aztán tudatosítottam, hogy ezeknek semmi értelmük, csak magamat bosszantom fel.” - árulta el nekünk János.

 

 

A videót János ismét sajátkezűleg készítette el, amelyről a következőket nyilatkozta:

„Ezt az egyszerű videót is a Szenci Városi Múzeum termeiben vettem fel. Nem akartam semmi komoly dolgot leforgatni, csak egy vizuális elemet akartam társítani a dalhoz, hogy érdekesebb legyen. Örülök, hogy végre megoszthatom ezt a dalomat az emberekkel, már rég terveztem, csak mindig más teendőim akadtak. Főként a The Butchers zenekar őszi turnéja foglalt le, amely kimondottan jól sikerült.”

Hushegyi János legközelebb február 10-én Dunaszerdahelyen fog fellépni az NFG klubban, ahol egy zenélős/beszélgetős estre kerül majd sor.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Pálinkás Eszter