Új dal: Stahl Barbara - City

Stahl Barbara

Egy szenvedélyes viszony, ragaszkodás egy városhoz – ezt énekli meg Stahl Barbara, érzelmes, mély downtempo dalában, a Cityben, mely tavasszal megjelenő bemutatkozó nagylemezének előfutára.

Stahl Barbarának kislány kora óta nagy szerepet játszik a zene az életében, de csak 2012-ben kezdett el hobbiszinten foglalkozni az énekléssel, Havai Gáborral léptek fel Budapest klubjaiban, most pedig saját zenei projektjén dolgozik Linczényi Márk és Lotfi Árzsáng Áron zeneszerzőkkel. Első saját anyaga tavaly jelent meg A Bit címmel, de Antilope Kid Deja Vu című dalában is ő énekel.

A most megjelent City című számot Barbara Áronnal közösen szerezte, melyet az énekesnő így kommentál: „A tavasszal megjelenő albumomat High Love producerálja. Mindketten imádjuk a mély basszust és az erős, széteső dobtémákat, ezek az album és a City legmeghatározóbb elemei, a visszhangos, érzéki ének, tompa melódiák és a minimál hangszerelés mellett. A Cityt egy közelmúltbeli személyes élményem alapján írtam. Egy messziről jött fiú inspirálta, akit elképesztő szenvedély fűz a városhoz, New Yorkhoz, amiben él. Az átutazóban lévő boldogságról és a vágyakozásról szól. Melankolikus, de azért energikus és szexi.”

 

„A Cityt egy régi témámból varázsoltuk újjá Barbival, hogy illeszkedjen az album stílusirányzatához. Talán ez az egyik legenergikusabb és kontrasztosabb közös számunk” - teszi hozzá Áron.

Stahl Barbara legközelebb február 20-án, az A38-on lép fel a Mius és a Fijuka társaságában.

ATEMPO.sk