Takács Nikolas különleges lemezbemutatóra készül

A magyar jazz, soul és R’n’B egyik legismertebb képviselője, a galántai származású Takács Nikolas nemrég ünnepelte 33. születésnapját. Ennek köszönhetően egy teljesen új anyaggal jelentkezett és megjelentette hetedik nagylemezét saját dalaival.

Ezt az albumot mutatja be 2019. december 21-én a Budapest Music Centerben az RTQ Vonósnégyessel kiegészülve. Természetesen az énekes állandó zenésztársai is színpadra állnak, akikkel a kezdetek óta együtt dolgozik, úgymint Kardos Norbert, Balogh László, Takács Donát és Herold Péter.

FOTÓK EGY TAKÁCS NIKOLAS KONCERTRŐL

A friss dalokon kívül az est különlegességét az adja, hogy a közönség egy Magyarországon szokatlan lemezkeresztelőt is láthat.

 

 

Új lemezénél, a 33-nál, Takács Nikolas eltér az eddig megszokott stílusától, ugyanis eklektikus és csak magyar dalok hallhatók rajta. A koncerten zenésztársaival együtt adja elő a dalokat vonósok kíséretében, így teremtve a közönség számára ünnepi hangulatot a három nappal későbbi karácsonyhoz.

"Boldog vagyok, hogy azok a dalok, amelyek megszülettek az elmúlt egy évben, élőben először szívem egyik legkedvesebb koncerttermében, a Budapest Music Centerben hangozhatnak el. Az egész lemez a szívem zenéje. Olyan érzéseket, gondolatokat, üzenetet fogalmaztam meg, amelyek tükrözik a lelkem jelenlegi állapotát. Bízom benne, hogy aki magához veszi, az megtalálja azt, amire éppen szüksége van. Úgy hiszem, hogy mindenkinek és mindenkihez szól.” - mondta a felvidéki énekes.

 

Takács Nikolas

 

Dallista: 33

1. Szép vagy
2. Fények
3. Utolsó csók
4. Álomkép
5. Lakat és kulcs
6. Ölelj át
7. Egyszer újra még
8. Tedd a dolgod
9. Egyvalaki, egyvalami kell
10. Várlak babám

 

A lemezbemutatón kívül is találkozhatunk Nikolassal, többek közt november 30-án Esztergomban, az adventi programsorozat első napján.

EZ, ATEMPO.sk