VIDEÓ: Ilyen volt az Ismerős Arcok akusztikus koncertje

A különböző zenei műfajokat egyesítő, egyedi hangzásvilágú Ismerős Arcok zenekar is bemutatkozott az M2 Petőfi TV Akusztik műsorában és varázsol jó hangulatot az A38 Hajóra.

„A 20 éves jubileum kapcsán összeállított akusztikus turné legjobb dalait válogattuk össze. Akik jól ismernek minket, azok számára is ritkaság ez a felvétel, mert akusztikusan viszonylag ritkán játszik a zenekar.”

– árulta el Galambos Nándor, basszusgitáros, zenekarvezető, aki azt is hozzátette, hogy mostanában a zenekar tagjai otthonaikban készülnek a következő turné időszakra.

Az együttes dalaiban kiemelt szerepet játszanak olyan témák, mint a hazaszeretet, a közösségben való létezés fontossága, valamint a család vagy a barátság. A mostani Akusztik koncerten pedig egy különleges Tátrai Band dal feldolgozással is készült a zenekar a közönségnek és a tévénézőknek. Sőt az este során Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere is csatlakozott hozzájuk, akivel régi jó viszonyt ápolnak:

„Misi remek zenész, kiváló énekes és nagyszerű barátja a zenekarnak, így hát maradandó élmény volt a közös szereplés” - tette hozzá Galambos Nándor.

És akkor itt a lehetőség, hogy visszanézzük az egész koncertet. Jó szórakozást!

 

 

EZ, ATEMPO.sk