A 70-es évek slágereivel folytatódik a Csináljuk a fesztivált! - mutatjuk a fellépőket

Ma este folytatódik a Csináljuk a fesztivált!, ahol ezúttal a 70-es éveké lesz a főszerep és újabb 10 korábban máshol soha nem látott produkció debütál a Duna képernyőjén. A műsor még 8 héten át, évtizedes bontásban és sztárelőadók tolmácsolásában, változatlan hangszerelésben, de korszerű hangzásban, valamint fergeteges színpadképpel mutatja be a nézőknek az elmúlt 100 év korszakos dalait.

A műsor célja a szórakoztatás mellett, hogy az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét megtalálhassa a közönség a zsűri segítségével.

A produkciókat a közönség mellett Balázs Klári és Korda György, Feke Pál, Balázs Andi, Boros Csaba, valamint a Z-generációt képviselő Nagy Bogi értékelik. A csatorna két jól ismert arca, Rókusfalvy Lili és Fodor Imre műsorvezetőként irányítják az eseményeket.

A Csináljuk a fesztivált! második fordulójának továbbjutói voltak:

Ne gondold – a párkányi Szekér Gergő
Csavard fel a szőnyeget - Pély Barna
Nemcsak a húszéveseké a világ - Csonka András
Nem leszek a játékszered! - Polyák Lilla
Gyöngyhajú lány - Miller Zoltán

A mai műsorban színpadra áll a felvidéki Peter Šrámek, Arany Timi, Kováts Vera, Veréb Tamás, Janza Kata és Pesák Ádám, Nagy Adri, Judy és Ganxsta Zolee, Péter Szabó Szilvia, Király Viktor és Freddie, valamint Horváth Boldi, YOULI (Horányi Juli) és Wolf Kati.

 

Csináljuk a fesztivált!

 

A Csináljuk a fesztivált! Szombaton este 19.35-től a Dunán!

Roni, ATEMPO.sk