Mutasd a hangod! – vadonatúj zenei show szeptembertől a tévében

Szeptember 10-én vasárnap vadonatúj műsorral bővül a TV2 szórakoztató műsorainak hétvégi kínálata. A szombati Szerencsekerék VIP és a vasárnap esti Sztárban Sztár leszek! mellé érkezik egy új formátum, a Mutasd a hangod!, a legmeghökkentőbb zenei show sztárparádéval és adásonként 5 millió forintos főnyereménnyel.

Szeptember 10-től minden vasárnap este a szórakozásé lesz a főszerep a TV2-n, mert a világ egyik legsikeresebb zenés formátuma, a Mutasd a hangod! érkezik Stohl András műsorvezetésével.

„Az eredetileg dél-koreai műsort eddig 41 országban mutatták be, Dél-Koreában már a 10. évadnál jár, és a 2021-ben legtöbbször átvett formátumként tartja számon a televíziós szakma”

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója. Hozzátette: „a Mutasd a hangod! - ahogy korábban Németországban is - limitált évaddal mutatkozik be idén ősszel, és nagy öröm a csatornacsaládnak, hogy ez az újabb formátum tovább színesíti a TV2 legendás hétvégi szórakoztató showműsorainak sorát.”

A Mutasd a hangod!-ban Hargitai Bea, Rákóczi Feri és Papp Szabi lesznek a segítségei azoknak a játékos kedvű pároknak, akiknek 6 civil énekelni tudó vagy éppen nem tudó karaktert kell lefülelniük.

A játék természetesen nem babra megy, ha a páros sikeresen kiválasztja tátogás alapján a hamis hangokat, akkor 500 ezer forintot zsebelhetnek be körönként.

Lesznek hangos viták, őszinte csalódások, szívből jövő jótanácsok, de ami biztos: döbbenetes meglepetésekre lehet számítani.

A fődíj 5 millió forint, amennyiben a játékospárnak sikerül egy jó hangú énekest utoljára hagynia. Ha nem, akkor elveszítik minden pénzüket.

A döntős egy hazai sztárral énekel majd duettet, így a műsor fináléjában főszerepük lesz a bevállalós énekeseknek is – többek között Caramelnek, Tóth Andinak, és Radics Giginek -, akiknek szintén fogalmuk sem lesz róla, kivel kell akkor és ott, spontán duettezniük.

Az őszi műsordömping tehát folytatódik a TV2-n! Szeptember 4-től jön a TV2 nagysikerű gasztro-tehetségkutatójának legújabb évada, a Séfek séfe. A tét óriási, és a séfjelöltek mindent megtesznek azért, hogy kivívják Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András elismerését. És ha ennyi nem lenne elég, tovább dübörög a sikerműsorok hétvégéje szombaton este a Szerencsekerék VIP adásaival, vasárnap pedig a Sztárban Sztár leszek! negyedik évadával, amihez csatlakozik a Mutasd a hangod!

Szeptember 10-től vasárnaponként 21 órakor Mutasd a hangod! a TV2-n!

ATEMPO.sk / TV2
Fotó: TV2