Hiperkarma és Babarci Bulcsú koncert Esztergomban

2019. november 22-én, pénteken koncertet ad a Hiperkarma az esztergomi Sportalsóban. A rendezvény vendége a Babarci Bulcsú formáció és Shackle Beatbox. Belépő elővételben 2000 forint. Kezdés 21.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Hiperkarma kétségtelenül korunk egyik legmeghatározóbb alternatív zenekara, amely egyrészt versként is értelmezhető szövegeinek, másrészt folyamatos megújulásra való képességének köszönheti sikerét.

A Bérczesi Robi vezette zenekar több mint 17 éve működik, és ez idő alatt rengeteg magaslaton és hullámvölgyön, több tagcserén is átesett az eredeti felállás. A formációt elsősorban szövegcentrikussága teszi egyedülállóvá a hazai zenei palettán: Robi dalai nyíltan mesélnek a legbensőbb szorongásainkról, az élet legsürgetőbb kérdéseiről, és a saját démonjaink előli menekülésről.

Babarci Bulcsú - édes-savanyú globkrit szövegek, punkos lendületű popdalok barkács hangszerelésben. Fogyasztói-társadalomkritika és rendszerhiba-jelentés egyszál preparált gitárba csomagolva, a többszörös EU-bajnok Shackle Beatbox ütemeivel feltuningolva.

 

Hiperkarma tagok

Bacsa Gyula – billentyűs hangszerek
Bérczesi Róbert – ének, gitár
Hámori Benedek – dob, vokál
Kis Tibor „Sztivi” – gitár
Nemes Janó – fúvósok
Varga Laca – basszusgitár
Zaják Péter – ütőhangszerek

ATEMPO.sk