Barabás Lőrinc koncertje Bodrogkeresztúron

Barabás Lőrinc koncertje Bodrogkeresztúron

2019. november 23-án, szombaton 19.00 órától Barabás Lőrinc koncertjére kerül sor Live Act címmel a Keresztúri esték sorozat keretében Bodrogkeresztúron, a Henye Borbárban. Belépő 1000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző, a budapesti improvizatív zenei élet aktív szereplője, egyik mozgatórugója. Az elmúlt tíz évben klubestjei és formációi termékeny talajt biztosítottak a jazz és az elektronika határmezsgyéjén kísérletező rokonlelkek számára.

Olyan eseményeken tett szert szélesebb nemzetközi ismertségre, mint például a Montreaux Jazz Fesztivál, a londoni iTunes fesztivál, ahol Valerie June-nal játszott közösen, de olyan előadókkal is osztozott már a színpadon, mint a Thievery Corporation, Bonobo vagy Erik Truffaz.

A Live Act projektje dance ritmusokat, meditatív dallamokat és a köztük lévő összes árnyalatot gyúrja össze. A színpadon a trombitával, billentyűkön laptoppal és loop stationnel egyedül szólaltatja meg szerzeményeit. Minden élő előadása egy egy izgalmas utazás váratlan, modern, törzsi világokba.

ATEMPO.sk