Lovagias ügy - a Zenthe Ferenc Színház előadása Ózdon

Lovagias ügy - a Zenthe Ferenc Színház előadása

2019. november 24-én, vasárnap 18.00 órai kezdettel mutatja be Hunyady Sándor - Verebes István - Márkus Alfréd Lovagias ügy című zenés vígjátékát a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház, az ózdi Olvasó Színházteremében.

Az előadást Gaál Ildikó rendezte, főbb szerepekben Koltai Róbert, Kökényessy Ági és Házi Anita látható. Belépő 2500, 3000 és 3500 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Az idősödő főkönyvelő, Virág úr esetlen reménytelenséggel szerelmes Gizikébe, a cég kissé molett titkárnőjébe. Gizike viszont Paliba, a tulajdonos szívtipró fiába szerelmes szintén reménytelenül. Ez azonban egyáltalán nem gátolja meg abban, hogy más férfiakkal is kapcsolatot tartson fenn, ahogy az érdekei éppen megkívánják. Ez eddig rendben is volna. Aztán az irodában elcsattan egy végzetes puszi. Ezt valaki félreérti. És ezzel elindul az események megállíthatatlan láncolata. Pofon, becsületsértés, párbaj. (És a süket nagymamáról még nem is szóltunk...)

És hogy van-e megoldás? Van. De a színpad szabályai szerint egészen más, mint amire számítunk. Hunyady Sándor bájos szerelmi története sok humorral a békebeli időkből. Kabos Gyula egykori legendás szerepében Koltai Róberttel.

 

Szereplők

Virág - Koltai Róbert (Jászai Mari- és Vastaps-díjas, Érdemes művész)
Virágné - Kökényessy Ági (Vastaps-díjas)
Baba - Házi Anita
Nagymama - P. Kerner Edit (Madách-díjas)
Milkó - Erdélyi Gábor (T.Pataki emlékgyűrűs és Zenthe-díjas)
Pali - Máté Krisztián (Zenthe- és Vastaps-díjas)
Gizike - Marjai Virág (Zenthe-díjas)
Müller - Albert Péter (Zenthe-díjas)
Vödrös - Farkas Zoltán (Zenthe-díjas)
Flugbällern - Kántor Zoltán

Rendező - Gaál Ildikó
Dramaturg - Sándor Zoltán (Balassi-díjas)
Díszlet, jelmez - Mucsi Balázs
Rendezőasszisztens - Kántor Zoltán
Zenei vezető - Darvas Ferenc (Erkel Ferenc- és Fényes Szabolcs-díjas)

 ATEMPO.sk