JumoDaddy Párkányban pörgeti a lemezeket

2020. július 30-án, csütörtökön délután 17.00 órától JumoDaddy pörgeti a lemezeket a párkányi 360 bárban, a Vadas Termálfürdőben. Mindenkit szeretettel várnak.

 

JumoDaddy, az Irie Maffia és Kelemen Kabátban zenekarok billentyűs-dalszerzőjeként ismert Horváth Gáspár elektronikus zenei alteregója. Több mint tizenöt éves színapdi- és stúdiórutinnal a háta mögött, az ország egyik legsokoldalúbb DJ-producere. Évek óta a legnagyobb belföldi fesztiválok hazai headlinere.

A Los Angeles-i Play Me Records hivatalos művésze, akinek a külföldi DJ szcéna olyan nagyjai játszák dalait mint pl. Skrillex, Diplo, Dillon Francis vagy Afrojack.

A hazai piacon saját zenekarai mellett olyan előadókkal dolgozott együtt mint pl. a Halott Pénz, a Margaret Island, a Brains, a Jetlag, Lotfi Begi, Fluor, Felcser Máté vagy Bye Alex.

Három éven át volt a Petőfi Rádió DJ-szerkesztő-műsorvezetője, a DJ Szövetség - Ballantines Music Awards háromszoros nyertese az „Ungerground Hazai DJ” kategóriában. A 2018-as Petőfi Zenei Díj nyertese “Az Év DJ-je” kategórában. Többszörös Fonogram díj jelölt.

ATEMPO.sk