Az ősember - Kálloy Molnár Péter egyszemélyes előadása Dél-Komáromban

2022. augusztus 17-én, szerdán 20.00 órától lesz látható Az ősember című stand up comedy 2 felvonásban Kálloy Molnár Péter előadásában a komáromi Csillagerőd szabadtéri színpadán.

Belépő 3500 és 4000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

A Caveman egy különleges színházi előadás, mely a manapság oly népszerű one-man-show műfaját lopja be egy igazán mulatságos színpadi komédiába. Igazi stand-up-comedy színházi fűszerezéssel - Kálloy Molnár Péter módra.

Szabadszájú, szókimondó, szórakoztató. Egy férfi, akit épp kihajított a felesége, szóba elegyedik velünk, és elmeséli, mi a különbség a pasik és a csajok között. Hogy mennyi minden változott az őskor óta - ha változott egyáltalán.

A darab a párkapcsolatokról, a klasszikus férfi - női szerepekről, vagyis a csajokról és a pasikról szól: az első randi előtt, után és közben is ajánlott program ez a színházi est!
Az előadás fényt derít arra, hogy miért utálják a pasik, ha vesztesként állítják be őket a külvilág felé, mi okból rohan olykor a teremtés koronája boltról boltra új cuccokat felhajtani, vagy miért szorítkozik két férfi beszélgetése a focimeccsek eredményére és ér véget primitív szólamokkal? Ugyanakkor a nők lelkivilágába is roppant szórakoztató kirándulásra invitál a szerző.

Az ősember a Broadway legtöbbet játszott egyszemélyes darabja - a Caveman főhősének sorsában sok férfi magára ismerhet, jó eséllyel kezdhet új életet, és a nők is jobban megérthetik párjukat és saját magukat.

A magyar változatban a történet főhősét (és természetesen az összes "mellékszereplőt" is), Kálloy Molnár Péter alakítja, aki már nem az első monodrámát viszi sikerre pályája során. Szóban, mimikában és a teremtett légkörben élethűen állítja elénk az összetört férj és a körülötte élők alakját, ritka színészi bravúrral megformálva valamennyi karaktert. A fiatal színész arcát, sokoldalú humorát, színészi játékosságát ismerheti a közönség az Üvegtigris és a Kútfejek című filmből, illetve a népszerű televíziós műsorból, a Beugróból.

ATEMPO.sk