Plácido Domingo koncertje vendégekkel Budapesten

2023. március 4-én, szombaton 19.00 órakor kerül sor a világhírű spanyol operaénekes, Plácido Domingo és vendégei - Plácido Domingo Jr. és a Virtuózok tehetségkutató győztesei és különdíjasai - koncertje, amely keretében jellegzetes és érzelemdús hangjával varázsolja el a közönséget a budapesti MVM Dome-ban.

A spanyol világsztár Magyarországgal különleges kapcsolatot ápol, gyakran utazik ide. A magyar klasszikus zenei tehetségkutató, a Virtuózok nemzetközi mentora és támogatója, mivel Maestro Domingo nemcsak, hogy gyakran találkozik a Virtuóz tehetségekkel, hanem a szerencsés fiatalok már több nemzetközi koncerten is felléphettek a Maestro vezényletével. 2020-ban pedig az öt országban sugárzott tehetségkutató műsor zsűrijében is helyet foglalt.

A 82 évesen is rendkívül aktívan dolgozó énekes-karmester mottója: „If I rest, I rust.”, azaz, „Ha leállok, berozsdásodom”. Gondolt-e arra, hogy valaha abbahagyja az éneklést? Ezt sokszor, sok helyen megkérdezték már tőle, s a válasz még ma is érvényes: „Nem fogok egy nappal sem tovább énekelni, mint kellene. De egy nappal sem fogok kevesebbet énekelni, mint amennyire képes vagyok.”

A belépőjegy ára 22 900 forint, 29 900 forint, 39 900 forint és 49 900 forint az ülőhelyek színpadhoz viszonyított pozíciójának függvényében. Mindemellett különböző VIP-jegyek is elérhetők online.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertre.

ATEMPO.sk