Az Apostol nagykoncertje - Víz Zene Virág Fesztivál 2023-ban is Tatán (szombati program)

Az Apostol nagykoncertje - Víz Zene Virág Fesztivál 2023-ban is Tatán (szombati program)

2023. július 1-jén, szombaton 16.00 órakor az Apostol együttes nagykoncertjével kezdődik a Víz Zene Virág Fesztivál második napja Tata városának különböző helyszínein.

Két napon át több mint tíz élvonalbeli előadó koncertje és hajnalig tartó buli várja az érdeklődőt a tatai Öreg-tó partján felállított hatalmas party arénában.

Fellép Dj Dominique, a Kowalsky meg a Vega, a Follow the Flow, Bárány Attila, az Apostol, Kratelli Josephine, Szulák Andrea, Tabáni István, Azahriah, Carson Coma, AK26, Dj Sterbinszky és Mynea.

A fesztivál programjai földön, vízen, levegőben egyaránt zajlanak: koncertek, vásári forgatag, vidámpark, gyermek és családi programok, borudvar, tűzijáték, kiállítás és megannyi esemény gondoskodik a hangulatos időtöltésről.

A belépőjegy ára a pénteki és a szombati nap koncertjeire és fellépéseire 9990 forint, ezen felül számos ingyenes programmal is várják a szervezők a fesztivál iránt érdeklődőket.

A Várudvar és az Esterházy Lovarda előtti ligetes teret 2023-ban ingyenesen „sétálhatóvá” tették, és színvonalas standokkal, kirakodó vásárral töltik meg ezidőre. Mindkét területen egy-egy pódiumot állítanak, ahol a térség művészeti csoportjai, zenei- és látványprogramjai láthatók.

A Várudvarban a környezethez illő gyermekprogramok, a Lovarda téren pedig vidámpark várja majd a fesztiválozókat. Napközben a két terület közötti átjárásra a Tóparti sétány igénybe vehető lesz, de a belépődíjas koncertek idején a Hajdú utca-Hősök tere-Boltíves kapu irányában lesznek csak megközelíthetők ezek a terek.

Az ingyenes programokról szóló részletesebb információk IDE kattintva érhetők el.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a fesztiválra.

 

Program

Július 1. (szombat)

16.00 Kapunyitás
16.30 Apostol /Angolkert/
18.00 DJ Dominique /Vár/
18.30 Cserháti 75 emlékkoncert /Vár/

Sztárvendégek

Kratelli Josephine
Szulák Andrea
Tabáni István

Sztárszólista

Lendvay József - hegedűművész

Kísér

Molnár György - Lyra-díjas harmonikaművész és koncertzenekara

20.00 Kapunyitás (Party time)
21.00 Azahriah /Kastélytér/
22.15 Vízi karnevál és tűzijáték /Kastélytér/
23.15 Carson Coma /Kastélytér/
00.30 AK26 /Kastélytér/
01.00 Sterbinszky x Mynea /Kastélytér/
02.30 Burn Lake Party (Dj Makszim Bros, Mark Gasparik) /Kastélytér/

ATEMPO.sk