Ákos, Pápai Joci és mások koncertjei a 2023-as MCC Feszten Esztergomban - szombati zenei program

Ákos, Pápai Joci és mások koncertjei a 2023-as MCC Feszten Esztergomban - szombati zenei program

2023. július 29-én, szombaton 10.00 órakor folytatódik az MCC Feszt, a Mathias Corvinus Collegium három napos fesztiválja, ahol a szervezők még inkább törekedtek arra, hogy a magyar zenei élvonal szuper tehetségeivel bulizhassunk. Mindez Esztergom városának különböző helyszínein.

Szombaton ott lesz a Heureka Pop Orchestra, T. Danny, a Balkán Fanatik, a Group 'N' Swing, Ákos, a Koncert: Elán és Pápai Joci,

de olyan további előadókkal és DJ-kkel bulizhatunk a hajnali órákban mint Kiss Kevin, Jauri, Yamina, Willcox, Lotfi Begi & Friends, Andro, Regán Lili, Pixa és Dévényi Tibi bácsi.

A hagyományokhoz híven az MCC Feszt egyik fő gerincét a neves külföldi szakemberek előadásai, beszélgetései jelentik.

Akikkel találkozhatunk az MCC Feszten, az nem más mint Mark Daniel Regnerus, szociológia professzor, az austini Texas Egyetemről; Jay W. Richards, a Richard és Helen DeVos Center for Life, Religion, and Family igazgatója, a Heritage Foundation és a Discovery Institute vezető munkatársa; Constantine Karalekas, a Central Lancashire-i Egyetem Austronéziai Tanulmányok Központjának dékánja; Rebeka Vital, a Shenkar School of Design tapasztalt vezető oktatója; és David Wolpe a Los Angeles-i Sinai templom Max Webb vezető rabbija.

Egyszóval neves nemzetközi és hazai szakmai előadók, véleményformálók, a magyar könnyűzene krémje, valamint izgalmas családi és interaktív programok várnak minket idén, amelyekhez a varázslatos kulisszát Magyarország történelmi ékköve, Esztergom adja.

FESZTIVÁLTÉRKÉP

A zenei programokon túl az egyes beszélgetések, foglalkozások és előadások pontos időrendi és helyszíni beosztását IDE kattintva tekinthetik meg.

A három napos belépőjegy ára 17 500 forint, a napijegyért 6 900 forintot kell fizetni, amit IDE kattintva akár online is megtehetünk. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Program

Július 29. (szombat)

18.30 Heureka Pop Orchestra - filmzene koncert sztárvendégekkel /MOL Nagyszínpad/
18.30 MCC Talent! /MBH Bank Színpad/
19.30 T. Danny /MCC-sziget Színpad/
20.00 Balkán Fanatik /MOL Nagyszínpad/
20.00 Group 'N' Swing /MBH Bank Színpad/
21.00 Ákos /MCC-sziget Színpad/
21.00 Koncert: Elán /Folk Sátor/
21.30 Pápai Joci /MOL Nagyszínpad/
21.30 Random Trip /MBH Bank Színpad/
22.30 Táncház és hajnalig tartó mulatság /Folk Sátor/
23.30 Dzsúdló /MCC-sziget Színpad/
00.30 Pixa /MCC Aréna/
03.00 Dévényi Tibi bácsi /MCC Aréna/

ATEMPO.sk