Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet! - az 50 éves EDDA Művek jubileumi koncertje Budapesten

2024. március 9-én, szombaton 20.00 órakor kezdődik az 50 éves EDDA Művek jubileumi koncertje Budapesten, a Papp László Sportarénában.

2024-ben ötven éve lesz annak, hogy az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek megalakult és a rockzene szolgálatába állt. A Pataky Attila vezette legendás együttes e jeles alkalomból egy felejthetetlen és óriási bulira hív mindenkit.

Az elmúlt évtizedek során több millió eladott album, generációkon átívelő megannyi sláger, megszámlálhatatlan koncert itthon és a határon túl, szakmai díjak és kitűntetések köthetők a nevükhöz. A magyar zene egyik örök érvényű, megkerülhetetlen szereplői lettek, pályafutásuk során keményen megküzdöttek ezért a státuszért. Lelkesedésük és munkásságuk a mai napig nem hagyott alább, a zenei palettán stabil helyet foglalnak el, a közönség szeretetével övezve.

2024. március 9-én a Budapest Arénában együtt lehetünk részesei a rocktörténelem egyik meghatározó pillanatának. Ez az este az EDDA Művek pályafutásának egyik jeles állomása lesz, ahol megidézik az elmúlt 50 év meghatározó pillanatait a „bakancsos” időktől napjainkig.

Egy hatalmas rock-ünnep lesz az inkonikus zenekarral, mert „Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet”!

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk