A Mezzoforte és a Modern Art Orchestra közös koncertje Budapesten - ELMARAD

ELMARAD! 2016. április 19-én 16 órától és 19.30-tól a Budapest Kongresszusi Központban 3 év után ismét közös koncertet ad a legendás izlandi Mezzoforte és a Modern Art Orchestra. A 40 éve töretlen sikernek örvendő funk fusion zenekar a MAO fúvósaival kiegészülve egy igazán különleges élményt nyújt majd, ahol természetesen a mindenki által ismert slágerek sem maradnak el. Belépődíj 7500 – 17 500 forintért kapható. Mindenkit szeretettel várnak.

 

Az 1977-ben alakult Mezzoforte tankönyvi példája annak a folyamatosan megújuló és egyre nagyobb sikereket elérő zenész célnak, melyről minden bandát alapító kissrác álmodik. 
Tizenévesen létrehozták a zenekart, amely fokozatosan lépett előre, és újító stílusuk hamar meg is hozta a várt eredményeket, hiszen közel egy év alatt Izland egyik legismertebb zenekarává nőtte ki magát az azóta már öttagú formáció. 


A folyamatos koncertezés mellett újabb lemezek születtek, s amikor épp úgy tűnt, hogy kinőtték a szigetet, Garden Party című számuk 17. helyen landolt a brit slágerlistákon, meghozva a Mezzoforténak a világhírnevet.

Sikerük közel 40 éve töretlen, zenéjükkel bejárták a világot és számos albumot készített a zenekar, ami egyben sikerük kulcsa is, hiszen az őket jellemző folyamatosság és zenei nyitottság garancia arra, hogy a rajongók hosszú évek alatt a már ismert slágerek mellett mindig valami igazán újjal is találkozhassanak.

ATEMPO.sk