Mindenki Magdi anyusa, Fodor Zsóka új szerepben tér vissza - új napi sorozat indul

Január 1-én a Híradó után, január 2-tól minden hétköznap a Fókusz után lesz látható az RTL csatornán Kalamár Tamás showrunner legújabb sorozata …a szomszéd tehene.

A történet szerint két kis család él a szép Aranyfészek Lakóparkban. A sorozat két főszereplője, Laci, az eladósodott, de nagy lábon élő konditerem-tulaj és Béla, egy háromtagú könyvelőiroda szorgalmas tulajdonosa kiskoruk óta elválaszthatatlan jóbarátok. Egy napon azonban éket ver közéjük a pénz. Barátból lesz a legjobb ellenség: Laci és Béla minden eszközt bevetnek, hogy megleckéztessék a másikat. A küzdelem azonban elfajul, és ki más tudna nagyobb sebet ejteni, mint az, aki ismeri az ellenség legrejtettebb titkait is. Egy ilyen háborúban nem maradhat pártatlan sem a család, sem a lakópark többi lakója. Laci és Béla bármi áron le akarja győzni egymást, de ha nem is lehet totális győzelmet aratni, legalább dögöljön meg a szomszéd tehene is! Az pedig, hogy miként alakul a két barát és szeretteik sorsa, kiderül a sorozatból.

 

 

A két gyerekkori jóbarátot Csizmadia Gergely (Laci) és Pavletits Béla (Béla) alakítja. Feleségeik és gyermekeik megformálói: Kovalik Ágnes (Sára, Laci felesége), Brezovszky Dániel (Tibi, Laci és Sára nagyobbik fia), Lehner Benedek (Tivadar, Laci és Sára kisebbik fia), Lapis Erika (Vera, Béla felesége), Antóci Dorottya (Nóri, Béla és Vera lánya). A sorozat szálait további karakterek is bonyolítják, amelyeket Fodor Zsóka, Nagy Enikő, Dér Marus, Ficzere Béla és Józan László alakítanak.

Kalamár Tamás a Barátok közt, Szeress Most!, Oltári csajok és a Bátrak földje producerének legújabb telenovellája tehát január első napjától az RTLen.

ATEMPO.sk / RTL
Fotó: RTL